10 Rahsia Minyak Ikan Omega 3 Yang Tersembunyi

0

Kalau dulu ingatkan omega 3 ni untuk bagi sel-sel otak berhubung je. Tak sangka pulak rupanya banyak lagi rahsia disebalik minyak ikan omega 3 ni. Taknak tulis banyak, nak tunjuk testimoni telus dan jujur je ni. Semuanya dari pengguna dan pengamal minyak ikan omega yang semulajadi tu.

Saya sekeluarga pun dah tak boleh berpisah dengan minyak ikan ni, badan rasa sedap sangat sejak ambil minyak ikan ni ­čÖé

1# Minyak ikan omega 3 baik untuk penghidap asma

asma

 

2# Minyak ikan omega 3 baik untuk early stage asthma

 

asthma

 

3# Minyak ikan omega 3 bagus untuk autisme

autisme

4# Minyak ikan omega 3 sangat membantu pembakaran lemak dalam badan

 

bakar lemak

 

5# Minyak ikan omega 3 Boleh membantu menurunkan tekanan darah tinggi

 

darah tinggi

6# Minyak ikan omega 3 sangat bagus untuk perkembangan minda anak-anak

 

fish oil

7# Minyak ikan omega 3 membantu mengatasi mengurangkan sakit gout

 

sakit lutut dan sendi

 

8# Minyak ikan omega 3 baik untuk sendi dan tulang rawan

SAKIT LUTUT

 

9# Minyak ikan omega 3 boleh melegakan sakit tumit

 

sakit tumit

 

10# Minyak ikan omega 3 sangat membantu atasi masalah ekzema dan mencantikkan kulit

hilangkan ekzema

 

Banyakkan rupanya khasiat minyak ikan ni. No wonderla saya sendiri rasa kulit makin lembap dan glowing lepas berbulan amalkan minyak ikan omega 3 ni. Semoga beri manfaat dan kebaikan buat saya sekeluarga.

Nak dapatkan dengan harga promosi, terus whatsapp Zulaikha di talian 018-3164133 ya. Jangan bertangguh lagi nanti melepas harga special, huhu.

 

Nak beli Terus Secara Online Klik >>> SINI

 

Ummu Ayyash | Zulaikha Ali

FB : Zulaikha Ali

FB PAGE : UmmuAyyashDotCom

018-3164133

sakieenah@yahoo.com

Pengedar Shaklee Kawasan Muar

Luar dari kawasan Muar boleh gunakan perkhidmatan POSLAJU/GDEX/CITYLINK untuk penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei dan Singapore.

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Leave A Reply

CommentLuv badge