2 Sebab Utama Kenapa Wanita Usia 30an Wajib Pakai Krim Malam

0

“Perlu ke pakai krim malam?”

Berapa ramai yang pakai krim malam setiap hari?

Berapa ramai yang dah melebihi usia 30 tahun dan tak pakai krim malam?

Saya yakin ramai yang tak ambil kisah pasal krim malam ni kan.. *termasuklah saya suatu ketika dulu*

Tau tak, salah satu rahsia nak cantikkan kulit ialah pada¬†waktu malam ketika kita dibuai mimpi indah? ūüėĄ

Mari saya share kenapa kena pakai krim malam ni (terutamanya kalau jenis kulit kering dan usia dah semakin matang)

 

KENAPA KENA pakai krim malam

2 Sebab Utama Kenapa Wanita Usia 30an Wajib Pakai Krim Malam

1) Semasa kita tidur di waktu malam, kulit kita ni tak berehat sekali.

Tapi masa ni lah kulit kita akan bekerja keras untuk membaik pulih sel-sel kulit yang dah penat siang tadi disebabkan menghadap asap, bedak mekap, sinaran matahari, angin kuat, radikal bebas dan sebagainya.

Jadi bila kita pakai krim malam ni, kulit akan menyerap segala nutrien yang ada di dalam krim malam tadi tu. The point is, pilihlah krim malam yang bagus dan semulajadi untuk kulit anda.

2) Menjelang usia 30an, kulit kita akan menjadi semakin kering dan akan mula menampakkan tanda-tanda penuaan.

Krim malam ni akan bantu melembapkan kulit wajah kita sepanjang malam.

Kalau tidur malam guna aircond, ehem.. lagi lah kena guna krim malam (kalau kat ofis guna aircond sepanjang hari jangan lupa pakai moisturizer ya)

 

Apa Krim Malam Yang Bagus Dan Selamat Untuk Kulit?

krim malam paling selamat

 

Bagi saya pastilah krim malam Shaklee. Sebabnya :

1) Natural dan bahan-bahannya dari tumbuh-tumbuhan TANPA mengandungi bahan kimia merbahaya

2) Bertindak sepanjang malam dalam memperbaharui sel-sel kulit dan moistkan kulit wajah

3) Ada Linden. Linden ni special sebab dia bantu melembapkan lapisan kulit wajah kita yang paling dalam.

4) Ada Skullcap. Skullcap ni memang femes tau dari zaman dulu lagi. Paling best sebab dia melegakan keradangan kulit dan kaya dengan antioksidan. Sebab tu krim malam Shaklee ni bantu cerahkan wajah.

5) Dalam krim malam Shaklee ni juga ada Vitamin C untuk bantu kurangkan jeragat

6) Ramai yang dah mencuba krim malam Shaklee ni kata, esok pagi kulit menjadi lebih lembut dan moist ūüėÄ

 

Berapa Harga?

Hanya berharga RM 235(termasuk pos) untuk 48g, biasanya boleh guna untuk 2 bulan.

Ok ya.. Jangan lupa pakai krim malam uols ya. Berminat nak cuba krim malam best ni¬†dan nak kulit halus cantik boleh terus whatsapp 018-3164133 untuk order. Jom cantik untuk suami ūüėÄ

 

Salam Sayang,

Ummu ‚ÄėAyyash | Zulaikha Ali (ID 1075383)

 018-3164133
 sakieenah@yahoo.com
Pengedar Shaklee Kawasan Muar
 Luar dari kawasan MUAR, boleh gunakan perkhidmatan POS LAJU/GDEX untuk penghantaran

 

 

 

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Leave A Reply

CommentLuv badge