Berjaya Miliki Ferrano Personal Blender Dengan Harga RM 149.99 Je !

0

Assalamualaikum

Nak dijadikan cerita, bulan lepas memang kakzue sakan mencari smoothie blender yang jenis heavy duty dan boleh blend ice sekali.

Puas ke kedai barangan eletrik tapi tak jumpa apa yang dicari tu. Ada banyak jenis smoothie blender tapi semuanya jenis yang tak boleh sangat blend ice, jadi kakzue taknak beli sebab takut dapat pakai kejap je.

Tak jumpa di kedai letrik, kakzue google pulak serata dunia nak cari blender yang sesuai dan berkenan dihati ni. Memang sangat banyak choice, kalau ada bajet lebih bolehla grab hat jenama Philips ke, ape ke yang mahal-mahal tu kan. Takde masalahpun. 😀

Pengalaman beli smoothie blender sebelum ni yang jenis shake n take tu, memang murah dan simple. Mudah nak guna dan bawak ke mana-mana.

Tapi bila blend 2,3 kali dah berbau hangit bahagian motor dia tu. Dan paling sedih, blender tu tahan kejap je. Lepastu beli lagi jenama yang sama, pun jadi macam tu jugak.

Last-last kakzue decide nak cari yang berjenama dan mahal sikit. Takpelah mahalpun asalkan tahan bertahun-tahun. Berbaloilah jugak kan.

TAWARAN ISTIMEWA BULAN MEI DARI SHAKLEE

shaklee smoothie blender

Akhirnya, tak sangka bulan ni Shaklee buat offer dapatkan blender ni dengan harga yang tak masuk akal! Bila kakzue gugel tengok harga asal blender ni, wah..boleh tahan jugak.

Warranty pun ada so tak risaulah kan. Kakzue pun apa lagi, teruslah grab 1 untuk diri sendiri. Belum sempat nak guna lagi sebab travel beberapa harini, dah sampai rumah nanti kita pulun buat smoothies yang dah berderet dalam list tu.

Baru lah boleh buat review sikit, ye dok?

ice blender ferrano murah

DAPATKAN DENGAN FREE MEMBERSHIP & CASHBACK BONUS

Yang bestnya, kalau awak belum jadi ahli tapi teringin sangat nak dapatkan blender eksklusif ni bulan ni, ada cara untuk dapatkan blender ni dan for sure awak automatik akan dapat FREE MEMBERSHIP tau, siap dapat CASHBACK BONUS lagi !

Menarik sangat ni. PEluang sekali seumur hidup jangan lepaskan. Hehe.

Kalau ada yang berkenan nak dapatkan ice blender ni boleh roger kakzue di whatsapp. Taip ‘BLENDER SHAKLEE’ dan terussss send ke 018.316.4133. Nanti kakzue respon uols sepantas kilat hokeh.

Boleh kita story mory panjang cemana nak dapatkan blender hot ni. Ok? Hati dah tak keruan ni nak guna blender tu. Oklah, nanti kakzue share pulak macam mana nak dapatkan blender best ni ye.

Jumpa nanti uolsss😍😍😍

KakZue,

Pencinta Smoothies♥

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Leave A Reply

CommentLuv badge