Susah Hati Ruam Tebal Naik Di Muka Anak, Mak Temui Ikhtiar Semulajadi Dan Berkesan!

0

TESTIMONI 52 : MASYITAH SEDEK

Assalamualaikum & have a nice day!

Everyday a happy moments bagi setiap insan yang bergelar ibu. Terutamanya first time jadi ibu like me. Anak ada merah sikit, selesema mesti risauu sesangat kan! Dengan ZERO pengalaman.

Saya nak share, puteri si cilik ini semasa umur dua bulan jadi ruam & dah jadi kulit tebal dikawasan ruam kat sisi muka.. Saya perasan si anak ini cuaca panas, even dalam rumah pun, akan jadi merah kawasan ruam tu.

Mak mana tak risauuu..try sapu minyak, rupanya kulit tak tahan minyak. Lagi naik bintik-bintik merah @ rashes. Beli bedak ruam, sapu losyen dan macam-macam lagi,.hilang juga ya.. But, still naik ‘ruam-ruam’ bila dia nangis, panas, dan  tak hilang sepenuhnya.. Masih tebal kulit setengah tempat dimuka. Sisi atas pipi kanan kiri

Lastly, baru terfikir nak mencuba HERBAL BLEND CREAM. Terus contact SID berdekatan yang ready stock. I pick up. Malam itu jugak, sapu & esoknya sapu juga.. Sehari sekali, sapu nipis..

Tup tup… Alhamdulillah. Dengan izin Allah! Ruam-ruam tu hilang.. Selang dua hari ada baki-baki ruam sikit-sikit… Saya sapu untuk 3rd time. Setelah sebulan bergelut nak hilangkan ruam muka anak.

Finally, recover sepenuhnya.. Syukur sangat. Kulit anak sekarang dah licin..happy! Bukan saya je yang happy, encik suami lebih gembira bila tengok muka anak tiada lagi merah-merah macam dulu. Setiap malam, pagi petang, tido mesti check muka anak ada tak lagi merah-merah tu..haha.

Terima kasih Allah menemukan Herbalblend cream yang bebas PARABEN! Kini ia terbukti pada saya.

Before ni asyik tengok testimoni sahabat2 yang mencuba Herbalblend cream ini pada anak-anak mereka. Doakan puteri saya ini sihat sentiasa.

Semoga anak-anak kita semua membesar dengan sihat. Membesar menjadi anak yg soleh dan solehah.

Aaminnn.

cara atasi ruam bayi

 

BAGAIMANA SAYA BOLEH DAPATKAN KRIM HERBALBLEND INI?

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke KRIM HERBALBLEND ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi Puan Zulaikha ditalian 018-3164133 untuk mendapatkan konsultasi tentang tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Muar dan Tangkak, saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Muar dan Tangkak.

order shaklee

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Leave A Reply

CommentLuv badge