Bekerja Sebagai Pelatih Pengurus Restoran Pizza Terkenal, Wanita Ini Akui Perlukan Lebih Energi.

Assalammualaikum

Kisah MY CINTA HATI a.k.a ENERGY BOOSTER

Hai…

Nama saya ASMIDA, lebih mesra kalau panggil AS je..As anak jati JOHOR, kini telah berkahwin dan menetap di ALOR SETAR KEDAH, sekarang As bekerja di sebuah RESTORAN PIZZA yang terkenal di ALOR SETAR juga terkenal dengan roti pizzanya yang lembut. Jawatan As sebagai PELATIH PENGURUS.

Haa di pendekkan cerita, As bekerja 10 jam setiap hari. Selalunya As memang keletihan ,badan lesu keesokkan harinya dan kaki selalu sangat kejang dan sampai sakit tak hingat…

SEGALANYA BERUBAH

Tapi sejak As amalkan ENERGY BOOSTER SHAKLEE, semuanya berubah..

Ceritanya bermula dengan As mengenali Shaklee dan FALL IN LOVE buat PERTAMA kali dengan Shaklee pada tahun 2011 dan konsisten mengamalkan beberapa jenis vitamin.

Antara yang As amalkan ialah OSTEMATRIX dan PERFOMANCE DRINK. Dan kedua-dua vitamin ni adalah MY CINTA HATI dan RAHSIA ENERGY BOOSTER As sekarang!

Kenapa As kata macam tu ya?

Kalau tak ada my cinta hati ni, rasanya As tak mampu nak kerja yang memerlukan tenaga yang banyak disebabkan pula terpaksa berdepan dengan cuaca yang tidak menentu dan dipertanggungjawabkan pula dengan kerja, rutin harian yang memenatkan.

As akan mula letih,cepat mengantuk, tidak bertenaga, lesu dan kurang produktif, ini satu cabaran tau sebab nak menghadapi jugak masalah JEREBU hari tu.

As suka Ostematrix dan PD disebabkan kedua-duanya ada persamaan untuk menambahkan TENAGA LUAR BIASA, Ostematrix lebih kepada KALSIUM dan bagus untuk tulang, manakala PD terdapat campuran unik yang sangat bagus untuk menghidrat badan serta memberi tenaga kepada badan lebih cepat berbanding minuman ISOTONIK yang lain,memang TERBAEK la untuk my body haha…

Yang paling best SEMULAJADI yeee..

As suka OSTEMATRIX sebab :

As paling tak suka bila sakit, nak buat apa pun tak boleh, tapi kuasa Allah. As cuma mampu untuk merancang…so As merancang untuk SENTIASA SIHAT.

As nak badan cukup kalsium jadi setiap malam sebelum tidur as akan ngap 4 biji ostematrix untuk tidur yang lena dan mimpi yang indah haha..
Keesokkan harinya bangun je tidur mesti badan akan lebih fresh dan bertenaga,bagus juga untuk melawaskan pembuangan air besar..no sembelit-sembelit.

Performance Drink pulak As minum suka bancuh dengan air putih pastu sejukkan ..perrghhh memang sodapp…As jugak selalu bawak air PD yang siap dibancuh dalam botol dan dibawak kemana ja As pergi.

Kalau uolls nak tahu my husband pun suka tau PD dan Ostematrix. My husband suka diserang sakit kepala tapi sejak amalkan Ostematrix dan PD badan makin bertenaga dan yang paling best dah tak pernah diserang sakit kepala..

Jadi sekarang Ostematrix dan PD adalah my cinta hati yang tak dapat dipisahkan, konsisten pengambilan jugak dah jadi perkara wajib dalam rutin harian,kalau tak memang akan terasa kekurangannya..

Tak kenal maka tak cinta tau..bila dah kenal PD dan OSTEMATRIX sure FALL IN LOVE!!

cara untuk kekal bertenaga dan atasi letih dan mengantuk

BAGAIMANA SAYA BOLEH DAPATKAN SET ENERGI INI?

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke SET ENERGI ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi Puan Zulaikha ditalian 018-3164133 untuk mendapatkan konsultasi tentang tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Muar dan Tangkak, saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Muar dan Tangkak.

order shaklee

Zulaikha

Ibu anak dua, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge