5 Pilihan Baby Chair Menarik Buat Ibu Jadi Rambang Mata

2

Masa anak sulung tak pernah berangan nak belikan kerusi makan pun sebab anak sulung memang fully breasfeeding sampai umur setahun 2 bulan. Masa tu konon berangan nak fully bf sampai 2 tahun without solid food. Tinggi betul cita-cita masa tu, hehe.

Sebenarnya dah start bagi anak sulung tu makan masa dia 7 bulan, namun dapat bagi sekali makan je. Lepastu terus dia taknak bukak mulut langsung dan mak dia pun terus taknak cuba (tulah tak rajin gali elmu). Terus je mak dia buat conclusion anak taknak makan. -_-

Takpelah. Benda dah lepas. Usahlah dikenang lagi, sobsob.

Sekarang anak kedua ni memang pemakan betul. Bagilah apapun semua dia ngap. Memang senang keje ummi nak oooii. Hihi. Tu yang eksaited survey merata kerusi untuk letak baby time makan, sebab nak disiplinkan dia makan kena duk kerusi. Kalau duk bawah nanti tak duk diam pulak.

Kebetulan tengok kat Lazada ni, memang tergoda habis sampai rambang pulak mata ni nak pilih, adududu. Mana satu yang berkenan kat hati ibu-ibu? Kalau nak beli terus la klik kat gambar tu ye. Jom cuci mata ! >.<

 

baby chair5
Cantik pulak kaler hijau ni

 

baby chair4
Nak tengok warna macam-macam klik kat gambar ye 🙂

 

 

baby chair3
Yang ni pun nampak best dan sesuai je

 

 

baby chair2
Yang ni nampak ringkas dan mudah. Elegant ^^,

 

baby chair

 

Dah taktau nak pilih mana satu,kan? Ibu-ibu suka yang mana? Tolong bagi pendapat sikit. Terima kasih =)

 

Ummu Ayyash | Zulaikha Ali

FB : Zulaikha Ali

FB PAGE : UmmuAyyashDotCom

018-3164133

sakieenah@yahoo.com

Pengedar Shaklee Kawasan Muar

Luar dari kawasan Muar boleh gunakan perkhidmatan POSLAJU/GDEX/CITYLINK untuk penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei dan Singapore.

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Discussion2 Comments

Leave A Reply

CommentLuv badge