Ajarkan Hatimu Bersyukur.

0

Assalamualaikum semua.

Salam Sabtu yang indah…

Jom harini, kita buat sesuatu nak?

Mudah dan simple je.. mungkin dah ada yang pernah buat ni. Zue pun sejak buat ni hati sentiasa rasa tenang, lapang dan cukup.

Cuba amalkan buat tiap-tiap hari, rasa macam terapi hati tau! Seronok ^__^

#Ambil satu buku.

#Labelkan buku ‘Jurnal Kesyukuran Saya’

#Tulis 5 perkara yang buat anda bersyukur pagi ni.

#Dan 5 perkara lagi sebelum tidur.

#Benda yang simple-simple je. Sebab selalunya benda simple ni la kita terlepas pandang nak bersyukur ..kan?

#Bila rasa sedih atau apa-apa, boleh cuba baca semula apa yang kita dah tulis. Mesti rasa lega..

#Selamat mencuba!

syukur edited

 

Salam Sayang,

Ummu ‘Ayyash

Shaklee ID 1075383

sakieenah@yahoo.com

018-3164133

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Leave A Reply

CommentLuv badge