ATASI MASALAH FARAJ BERBAU DENGAN KULIT KAYU MANIS

0

Assalamualaikum

Pernah tak hadapi masalah alat sulit berbau, lebih-lebih lagi selepas melahirkan anak. Bagi wanita ia adalah satu masalah yang merunsingkan tau. Bertambah malu dan segan kalau suami yang tegur. Taktau nak sorok kat mana muka,kan. Huhu.

Kalau ikut petua orang dulu-dulu, ada cara untuk mengelakkan bau busuk di bahagian alat sulit wanita —  amalkan minum kulit kayu manis.

kulit kayumanis

Caranya senang je..

Ambil dalam 2-3 batang kulit kayu manis yang dah di basuh kemudian rendamkan di dalam air panas tau bukan suam. Dah suam baru minum ye. Boleh la amalkan dua minggu sekali pada waktu pagi.

Elakkan mengambil dengan kerap terutama wanita hamil kerana dikhuatiri akan mendatangkan kemudaratan. Seeloknya dapatkanlah nasihat dari pengamal perubatan. Kalau nak cara lagi mudah boleh amalkan raja herba ni, lagi mudah. 🙂

Semoga bermanfaat, amalkanlah dengan niat untuk gembirakan suami. InshaAllah banyak pahala tu 🙂

 

Ummu Ayyash | Zulaikha Ali

FB : Zulaikha Ali

FB PAGE : UmmuAyyashDotCom

018-3164133

sakieenah@yahoo.com

Pengedar Shaklee Kawasan Muar

Luar dari kawasan Muar boleh gunakan perkhidmatan POSLAJU/GDEX/CITYLINK untuk penghantaran

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Leave A Reply

CommentLuv badge