Bagaimana Buang Perasaan Negatif Saat Tengok Duit Makin Kurang?

2

TARIK REZEKI

 

Selalu tak kita rasa gelisah saat melihat duit dalam akaun semakin kurang?

Atau kita ni jenis manusia yang makin hepi bila tengok duit dalam dompet makin menipis.😅

Ramainya manusia yang termasuk dalam spesies pertama tu. Saya pun tak terkecuali -___-
Rasa macam hidup ni bergantung dengan duit pun ada.

Seolah duit ni bawa 1 aliran energi yang luar biasa pada diri. Duit banyak, confidence level melonjak. Duit ciput, diri cepat rasa down dan gelisah.

Walhal ia hanya 1 helai kertas yang diberi nilai oleh manusia sendiri. *insofff*

Macam mana nak buang perasaan negatif saat tengok duit makin kurang?

Macam mana nak boostkan aura hepi dalam diri saat sales kita tak sederas yang kita nak?

Macam mana nak cari keberkatan pada setiap rezeki kita?

——————

Ada satu amalan rahsia khusus untuk hari Jumaat.
Ya Jumaat. Hari ini hari Jumaat kan?

Saya nak kongsikan rahsia ni pada anda semua. Yang serius mahu tahu dan amalkan, picit link dibawah dan baca sampai hadam.

Selamat beramal.

Klik Link 》bit.ly/RezekiKuAdaDiSini

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Discussion2 Comments

  1. memang hebat ilmu yang ada sekarang, tenang dan tenang, ingat kembali kalimah ya rahman ya rahim, pergh banyak gile rezeki dia bagi !!!

Leave A Reply

CommentLuv badge