Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bekas Parut Jerawat Boleh Pudar Dengan Youth

0

Saya yakin ramai yang dah bertahun hadapi masalah parut jerawat. Dah cuba macam-macam produk tapi tak jalan. Ada orang yang tak kisah pun ada parut jerawat tu. Tapi untuk sesetengah orang, ia isu sensitif. Boleh hilangkan keyakinan diri dan malu nak berhadapan dengan orang.

Ada kawan saya pun alami isu yang sama. Parut jerawat teruk dimuka sampai tak suka keluar rumah. Lagi selesa berdiam diri di bilik tanpa berjumpa orang. Bosan? Memang bosan tapi perasaan malu lebih menguasai.

Apa yang saya nak kongsikan untuk anda yang ada masalah seumpama ini adalah..wajah anda masih ada harapan untuk pulih. Parut jerawat atau apa saja masalah jeragat yang anda hadapi, ada penyelesaian yang saya nak kongsikan.

BACA : Masalah Kulit Berkawah Makin Pulih

Shaklee telah menghasilkan satu rangkaian produk skincare yang pertama seumpamanya di dunia! 100% berkesan! Bukan kesan “rasa-rasa macam best” tapi ia dijalankan secara klinikal dengan menggunakan Skin Age Index yang dibangunkan oleh Shaklee.

Mari saya kongsikan kesan yang kawan-kawan saya alami.

Fullset Youth Skincare Bantu pudarkan parut jerawat anda

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya 0183164133

Jangan biarkan masalah parut jerawat terus menghantui hidup anda selamanya.

BACA : Stress Muka Breakout?


Facebook Comments

I am a wife to a great husband. I am a proud mother to three adorable sons. I am a fulltime work at home mom. I am breastfeeding my 3 sons, and looking forward to breastfeed my next babies. I like to share my little experiences in parenting, breastfeeding, pregnancy because every journey is unique. Bundle of joys, Ayyash, Miqdad & Ubaidah.

Leave A Reply

CommentLuv badge