Cara Mudah Bersihkan Sel Kulit Mati Tanpa Rosakkan Kulit

0

Makin ramai yang hubungi lepas baca entri produk semulajadi yang boleh bersihkan sel kulit mati dan hilangkan blackhead whitehead ni.

Rupanya ramai ada masalah ni.

Dah cuba macam-macam produk namun hasilnya selalu hampa.

Mari saya perkenalkan anda produk berkualiti dan semulajadi untuk atasi masalah blackhead dan whitehead di wajah tanpa rosakkan kulit.

PERKENALKAN …

make up remover

Gentle Action Make Up Remover ni sangat sesuai untuk anda yang nak pastikan kulit sentiasa bersih.

Bersih dari kotoran dan singkirkan kulit mati dengan lembut.

 

[ Baca : Cari Produk Pencuci Muka Hilangkan Jerawat?]

 

SIAPA SESUAI GUNA MAKE UP REMOVER?

 

Saya cadangkan Make Up Remover ni pada 2 golongan pengguna.

Pertama, pada anda yang mengunakan make up.

Sebab kadang-kadang susah kita nak cuci make up yang dah seharian melekat di muka.

Jadi, gunakan salah satu produk paraben free NutriWhite ni.

Hanya sapu di muka dan kemudian lapkan.

Make up akan tanggal dengan mudah.

Tak perlu sental dangat kulit, nanti rosak pulak.

Kedua, adalah untuk golongan macam saya sendiri yang tak gunakan make up.

Saya gunakan NutriWhite Gentle Action Make Up Remover ni untuk cuci kotoran yang melekat di wajah.

Mestila kotor kan bila keluar dalam pencemaran asap dan jerebu yang makin menjadi-jadi sekarang ni.

Kotoran atau lapisan yang menutup kulit mesti dibersihkan sebersih-bersihnya.

Terutama waktu malam sekitar jam 10.

Sebab waktu itu kulit sedang dalam proses pemulihan.

Kulit mesti boleh bernafas dengan lancar.

Produk NutriWhite ini diperbuat daripada tunas poko Bic.

Ia berfungsi untuk menghilangkan sel kulit mati tanpa merosakkan kulit.

Maksudnya, krim ni sangat sesuai untuk kulit Asia.

Ia juga ada mengandungi Aloe Vera yang membantu menegangkan dan menyegarkan kulit.

Gentle Action Make Up Remover ini mencuci dengan lembut dan menjadikan kulit lebih berseri.

Yang menarik, krim ini tidak berminyak dan selesa untuk digunakan dimana- mana.

Anda pasti gembira dan lebih yakin selepas mencuba!

 

[Baca : 4 LAngkah Mudah Atasi Jeragat Secara Semulajadi ]

 

LONG TERM INVESTMENT

Dengan harga serendah RM 95 sahaja, satu tiub ini biasanya bertahan sehingga 6 bulan lamanya malah ada yang lebih lama dari tu lagi. Husband pun boleh share =)

Mahu dapatkan dengan kadar segera?

Capai hp anda dan terus save nombor ini — 018-3164133 Zulaikha — untuk dapatkan free consultation dan cara penggunaan yang betul supaya anda dapat hasil yang memuaskan!

Nak dapatkan sendiri dan order melalui ONLINE?

Terus sahaja klik link ini —> ORDER ONLINE

Saya nantikan whatsapp anda! ^^,

 

Ummu Ayyash | Zulaikha Ali (SID 1075383)

FB : Zulaikha Ali

FB PAGE : UmmuAyyashDotCom

018-3164133

sakieenah@yahoo.com

Pengedar Shaklee Kawasan Muar

Luar dari kawasan Muar boleh gunakan perkhidmatan POSLAJU/GDEX/CITYLINK untuk penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei dan Singapore.

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Leave A Reply

CommentLuv badge