Bisnes Online 2018 : Bisnes Shaklee Mudah Apply Dan Fleksibel Untuk Semua

0

Bila akak dengar pengalaman-pengalaman founder produk ni, rasa syukur sangat sebab akak ada bisnes Shaklee. Founder produk, memang dalam dunia socmed ni nampak cool, heaven, sampai rasa syoknya dia jadi founder produk kan.

Tapi orang jarang tahu behind the scene yang boleh buat sampai rasa nak pecah kepala. Eh akak pun banyak kali jugak rasa nak pecah kepala fikir cemana nak tolong anak buah biz dan grow empayar.

Tapi rasa syukur tu tinggi melangit sebab…

Akak tak perlu nak fikir pasal produk. Ingat senang ke nak buat produk? Nak dapatkan kelulusan, nak tapis bahan kandungan, nak kena buat test lagi, segala jenis nak kena fikir dari a sampai z.

Dengan bisnes shaklee yang akak usahakan sekarang, selesai dah satu masalah. Kita ada saintis bertaraf dunia untuk handle bab produk. Memang produklah kekuatan bisnes Shaklee ni.

Lagi.. Akak syukur akak tak perlu nak fikir soal urus kedai. Sebab kedai akak kat merata tempat pun boleh run bisnes shaklee ni. Alhamdulillah, nampak macam cikai je kan biz shaklee takde kedai pun. Tapi mashaAllah percayalah sangat senang nak urus.

Soal staf pun satu hal, memang pening kan nak urus orang. Kaedah networking dalam biz shaklee buat level kebahagiaan akak ke tahap tertinggi, ahaks. Sidelines, uplines, downlines semua very supportive especially dalam team yang akak hidup sekarang. Syukur sangat.

Kalau nak fikir, banyak sangat kelebihan biz shaklee ni yang sesuai dan mudah nak apply terutama untuk orang yang nak kerja flexible dengan masa. Surirumah, student, even yang bekerja pun sangat boleh berjaya dalam bisnes ni.

Dan paling penting, kita tak rasa bersalah sebab produk yang kita share kan kat orang ni beyond organic product, proven by science, ada clinical test, landmark study, dan no harm even one cell in our bodies.

Thats why i❤shaklee.

Bukan sebab akak jual shaklee, but honestly akak sendiri dah rasai bermacam #ShakleeEffect dan akan terus konsisten sehabis baik dengan Shaklee.

Wow. Obses sangat hakak ni.
#GapoEver lah.

Kalau berminat dan nak tahu lanjut, banyak story akak akan share dengan uols, yang akak tak story kat sini. Serius nak bantu anda yang nak tingkatkan kualiti kesihatan dengan produk no 1 dunia ni.😘

Bakal mentor anda,
Zulaikha

#RiseByLiftingOthers

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Leave A Reply

CommentLuv badge