Bisnes Online : Mulakan Sekarang Usah Bertangguh

0

Zaman sekarang, gaji 3k pun dianggap miskin lagi. Bila listkan keperluan kita, keperluan anak-anak, mak aih banyaknya nak kena cover. Ada orang sampai terpaksa berhutang untuk cukupkan keperluan diri dan famili.

Tak kuat iman, jadilah macam-macam kes mencuri sebab terpaksa, mencuri sebab anak lapar tak makan seminggu etc. Sedih sangatkan…

Kalau keperluan diri sendiri pun tak cukup, macam mana kita nak bantu cukupkan keperluan orang lain kan. Dalam hati berangan nak sponsor anak yatim, nak sumbang kat skolah tahfiz, nak bawak family travel, nak bagi yang terbaik untuk anak-anak yada yada yada.

Banyak kan nak bagi kalau kita listkan satu-satu.

bisnes online 2018

 

Itu belum listkan bab hutang lagi. Hutang ptptn, hutang kereta hutang rumah dan segala jenis hutang😣 Ya ampunnnn. Yang tak seronoknya, bab hutang ni boleh bawa sampai ke mati. Takut, risau, semua ada kalau hutang tak selesai.

Sempena bulan baru ni, nak tak kalau akak ajar cara buat #duitextraratusribu dengan biz Shaklee, kita sediakan group support terbaik, bahan-bahan semua ada, kelas online ada, mentor-mentor berpengalaman, takperlu nak buat stok simpan bawah katil, hanya perlukan modal kerajinan dan YURAN KOMITMEN sebanyak RM 79 SAHAJA! 

Kalau ada yang berminat, tak kesahla surirumah ke, kerja ke, student ke siapa2 pun boleh join, yang penting kerja keras, betulkan niat ye. Kita nak bebaskan diri dari belenggu hutang. Jom kita sama-sama.

“Akak, saya berminat la nak join ni.”

Trus klik icon whatsapp yang ada kat belah kanan tu, haaa..

Kita sembang kenal-kenal dulu baru hepi nak kerja sama-sama. I am waiting for u!

 

UmmuAyyash,

Shaklee Biz Mentor

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Leave A Reply

CommentLuv badge