Cara Bersedekah Dengan Betul, Ramai Tersilap.

2

cara betul sedekah

Mungkin ramai yang pernah buat cara bersedekah begini, termasuklah saya sendiri. Rupanya ramai yang tersilap. Ikuti perkongsian CikPuan Hajar Abdullah dalam media sosial FB beliau.

———————–

Selama ni ingat betul dah cara bersedekah. Rupa-rupanya… Aiyakkk.

Juta-juta diamond terima kasih kepada 2 orang tua-tua ni, Abah dan Pak Di yang ajar saya tentang 2 teknik bersedekah yang betul.

1# Biasakan dengar pasal tangan di atas lebih baik dari tangan di bawah?

Maka cara amalkan adalah saat bagi sedekah kat orang, tangan kita berada di bawah dan bagi orang tu ambil duit dari atas.

2# Selalukan pi masjid, kita bagi sedekah paling akhir sebelum keluar tinggalkan masjid?

Pak Di terangkan kepada saya, “tu bukan adabnya. Utamakan dulu masuk masjid, sedekah terus. Umpama kita lawat pesakit, kita bagi hadiah yang dibawa dulu kan tatkala jumpa?”

Mana ada masa nak balik, kita beri buah tangan. Andai di hospital dengan manusia kita muliakan hingga sebegitu, inikan pula di masjid dengan Allah.

Belajar sesuatu?

Lebih banyak tip dan amalan rahsia untuk menjadikan diri kita MAGNET REZEKI.

Boleh klik SINI untuk belajar jadikan diri kita magnet rezeki.

sekali lagi.

Klik —> Rahsia Jadikan Diri Magnet Rezeki

 

Ummu Ayyash | Zulaikha Ali (SID 1075383)

FB : Zulaikha Ali

FB PAGE : UmmuAyyashDotCom

018-3164133

sakieenah@yahoo.com

Pengedar Shaklee Kawasan Muar

Luar dari kawasan Muar boleh gunakan perkhidmatan POSLAJU/GDEX/CITYLINK untuk penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei dan Singapore.

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Discussion2 Comments

Leave A Reply

CommentLuv badge