Cara Daftar Keahlian Shaklee Secara Online, Sangat Mudah!

0

Assalamualaikum

Wahhhh…dah masuk bulan Ogos, sekejapppp je rasanya kan. Rasa macam haritu baru je melangkah masuk tahun 2018, sekarang tinggal berapa bulan je lagi nak habis 2018. How time flies… masuk bulan baru ni,mungkin ramai yang pendam hasrat nak daftar jadi ahli Shaklee tapi segan-segan malu meow😹

BERITA BAIK

Gudnews untuk anda yang dah lama memendam rasa untuk daftarkan diri sendiri sebagai ahli Shaklee yang berkaliber dan berwawasan tapi segan nak habaq kat chek… kalini akak nak ajar tutorial daftarkan diri sendiri jadi ahli Shaklee secara online. Memang sangat mudah!

Okay dah ready ke?

Follow betul-betul ye tutorial ni, sebenarnya mudah sangat untuk korang buat sendiri. Lets go!

Cara Daftar Keahlian Shaklee Secara Online, Sangat Mudah!

Langkah 1 : Klik SINI

Kemudian anda akan dibawa ke website ni, okay? Kalau sampai ke web makan-makan tu alamatnya silap le tu😅

Klik kat word JOIN NOW tu ye

 

Itu kalau pandangan guna laptop. Kalau guna mobile hp, lebih kurang gini la gambar dia. So korang kena scroll bawah sikit untuk cari word JOIN NOW tu

 

Lepaa dah klik JOIN NOW, akan muncul begini. Isilah maklumat tu penuh kejujuran.

Dah isi semua, tick kotak kecik tu dan klik JOIN NOW lagi.

Kemudian, korang akan dibawa terusss ke sini. Taraaa! Dah jadi ahli dan ada id sendiri !😆

Klik agreeeee

Means nama korang dah dimasukkan dalam sistem keahlian, cuma perlu aktifkan keahlian je.

Nak aktifkan keahlian, WAJIB beli starter kit tu, incase korang nak beli produk lebih dari 200uv, so automatik korang dapat FREE MEMBERSHIP.

Then lepastu korang akan dibawa pulak ke sini. Klik agreee lagi. Alah..dah klik pun, kira setuju jelah kan?

Next, korang akan sampai sini pulak. Boleh isi detail nama, alamat dan no hp untuk pihak Shaklee poskan barang.

Dapatkan kit starter untuk aktifkan keahlian anda. Klik di bahagian kiri — SALES AID.

 

Klik di starter kit BM Version (atau pilih version yang sesuai dengan anda, ada 3 pilihan – english / malay / china)

 

Atau nak beli 2 botol Vivix dan terus dapat FREE MEMBERSHIP?

Kalau nak shopping lagi, continue to order. Dah habis shoping terus klik SUBMIT..

 

Bila sampai part ni, tick di bahagian kotak kecil untuk credit card/debit card. Dan pilihan kit tu akan diberi sekiranya anda buat pembelian melebihi Rm 700.

Terus klik comfirm

Klik add new card. Biasanya untuk pembelian pertama je. Lepas tu boleh save untuk belian seterusnya. Tak perlu la nak isi banyak kali dah.

 

Isi bahagian kad anda. Cvv tu 3 angka di belakang kredit kad/debit kad anda.

Kemudian boleh save info ni dengan klik petak kecil dibawah tu.

Selesai? Klik comfirm.

 

Bila dah selesai, dapat no msos code (macam no TAC) dan deduction berjaya!

Nah akan keluar resit macam ni. So inshaAllah tunggu barang sampai depan rumah ye😊

 

Welcome to our Shaklee family!

Tahniah dah berjaya buat pilihan untuk tingkatkan kesihatan anda bersama dengan Shaklee❤

Mudahkan step by step ni, so kalau ada apa-apa masalah boleh terus whatsapp je saya untuk bantuan💪🏽

Jom rebut promosi Shaklee bulan ni😍

Salam Sayang,

UmmuAyyash❤

 

 

 

 

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Leave A Reply

CommentLuv badge