Cara Dapat Keahlian Shaklee Secara Percuma, Istimewa November Ini

0

Assalamualaikum

Cepat sungguh masa berlalu, dahpun menginjak ke bulan kedua terakhir untuk tahun 2017, apa pencapaian terbaik yang dah dicapai tahun ni? Harap azam 2017 masing-masing dah pun terlaksana semuanya. 🙂

Selamat Datang November!

Oh ye, sebelum tu, saya baru je genap usia 30 tahun pada 30 Oktober yang lepas. Dengan penuh kerendahan hati, saya mohon doa yang baik-baik dari anda semua, agar kehidupan dunia akhirat saya dirahmati dan diberkati. Doakan juga rezeki saya melimpah ruah.

Bulan baru, dapat rumah baru. Alhamdulillah syukur ^^,

Tapi bukan tu promosi bulan ni ye, kang ade pulak tanya ada house for sale ke idok. Haaa..istimewa bulan ni tau, ada promosi best daripada Shaklee untuk anda semua.

promosi shaklee november

 

Menarik,kan?

Promosi Bulan November

Beli mana-mana kombinasi produk ESP + Omegaguard + Vitamin C + B Complex + Vitalea dalam satu resit (cukup atau lebih 100uv), anda boleh dapatkan Vitamin E atau Gla Complex dengan diskaun 20% !

Wow, banyak jimat tu 😀

Tapikan, semestinya anda perlu mendaftar dulu sebagai ahli untuk nikmati keisimewaan ini. Cepat-cepat berdaftar sebagai ahli dan pastikan anda berdaftar dengan Sid yang boleh beri anda guide yang terbaik♥

Nanti..tunggu dulu!

Ada yang lebih menarik untuk anda yang masih belum berdaftar sebagai ahli Shaklee

Peluang Free Membership

Bulan November yang gemilang ini Shaklee membuka peluang seluas-luasnya untuk anda mendapat keahlian percuma dengan pembelian 2 botol Vivix yang mendapat permintaan yang tinggi di Malaysia ini !

Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda juga bakal menikmati :

+ Percuma keahlian (Jimat RM 68.90)

+ Percuma penghantaran (Jimat RM 10.60)

+ Diskaun 5% (Jimat RM 40.28)

+ Dan nikmati Bonus Cash sebanyak RM 36.10 !

 

Baca : Apa Vivix Boleh Bantu Anda?

 

Vivix ni bukan penting untuk orang sakit je tau, sebab vivix ni suplemen – makanan tambahan. Bukannya ubat yang merawat. Bila sebut suplemen, sebenarnya elok sangat kita start buat pelaburan kesihatan untuk diri sendiri supaya dapat cegah penyakit-penyakit kronik di kemudian hari.

Kalau minyak kereta pun kita isi dengan minyak mahal kan, apatah pula untuk maintainkan kesihatan sel-sel dalam badan kita ni yang kita tak nampak apa dah berlaku kat dalam tu.

Bagi sel badan kita the best food so dia akan bantu sel badan kita bekerja lebih produktif dan lebih sihat inshaAllah.

Dah bersedia nak mulakan makanan tambahan anda dengan Vivix Shaklee dan dapatkan keahlian percuma?

Boleh isi borang ni, nanti kita tolong daftarkan ye!

 

anti aging

 

 

 

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Leave A Reply

CommentLuv badge