Krim Hilangkan Garis Kedutan Mata Dan Dark Circle, Terbukti Seawal 7 Hari !

0

Anda biasa bekerja lewat malam/shif malam?

Kerap berjaga malam sebab baby susah nak tidur?

Suka bersantai lewat malam dengan kawan-kawan?

 

Bila kita kerap berjaga malam, salah satu anggota badan kita yang paling cepat dan paling jelas menampakkan keletihan yang ketara adalah MATA. Kurang tidur? Pun orang boleh nampak melalui mata. Stress? Pun sama juga. Dari mata boleh jelaskan banyak perkara tanpa perlu kata-kata.

Oleh sebab kulit di bahagian sekeliling mata kita ni sangat halus berbanding kawasan lain dibahagian muka, sebab tu paling mudah nak terbentuk garisan dan kedutan penuaan dibahagian mata.

Dan, jarang sekali kita dapat tidur yang cukup 8 jam sehari, jadi kita perlukan sesuatu untuk mata kita – untuk membantu kita bangun setiap hari dengan mata yang lebih cerah, lebih licin dan lebih muda!

 

Youth Restoring Eye Treatment

  • Mengandungi campuran peptida yang unik yang ditunjukkan dalam kajian klinikal bagi mengurangkan kehadiran garis dan kedutan di sekeliling mata dalam masa 7 hari !
  • Mengurangkan kesembapan mata dan lingkaran hitam (dark circle)
  • Membantu melicinkan kontur mata dan kelihatan hidrat
  • Memberi kesegaran dan keceriaan di kawasan mata dengan urutan lembut semasa memakainya.

 

Berapa lama tempoh satu tiub Youth Restoring Eye Treatment boleh digunakan?

Satu tiub ni boleh bertahan paling kurang selama 60 hari.

 

Apa bahan utama yang ada dalam Youth Restoring Eye Treatment ni?

Rawatan ini mengandungi gabungan peptida yang membantu menyokong pengeluaran kolagen dan pembaharuan sel. Ekstrak licorice digunakan untuk mengurangkan kehadiran lingkaran hitam.

Lotus japonicus ditambah dengan Schisandra Chinesis membantu menyokong pengeluaran kolagen, elastin dan fibrillin dan membantu memberikan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit,

Asid hyaluronik yang terkandung dalam Youth Restoring Eye Treatment juga adalah penghidrat yang hebat, manakala muscadine grape dan Vital Repair Complex memberi perlindungan dari unsur-unsur dan pecahan kolagen dan elastin.

 

Cara guna Youth Restoring Eye Treatment

Kalau pakai contact lens sesuai guna ni tak?

Ye sesuai. Takde masalah. Dan Youth Restoring Eye Treatment ni pun sama macam item Youth Skincare yang lain :

  • Ophthalmologist tested
  • Non-comedogenic
  • Dermatologist tested

 

So…akak eksaited sangat sebab produk ni baru launch bermula 1 Oktober 2018! Hebatnya produk ni sebab ia melalui 8 tahun tempoh kajian dan disediakan clinical test dan juga skin age index. Memang mengagumkan, harganya sangat murah tak setanding kualiti 🙂

 

Testimonial Berjaya !

 

 

 

Berapa harga satu tiub ni?

Youth Restoring Eye Treatment ini hanya berharga RM 243.75 sahaja!

Nah..murah je kalau nak banding dengan produk branded yang lain, yang penting produk ni sangat selamat dan beyond organic. Bukan sembarangan kita boleh sapu-sapu kat muka lagi-lagi kawasan mata, salah pilih produk hilang anugerah mata kita.

Jadi jangan ragu-ragu untuk pilih dan guna Youth Restoring Eye Treatment Shaklee yang dah lalui ujian selama 8 tahun kajian dan dah dibuktikan selamat dan berkesan seawal 7 hari !

Tunggu apa lagi, dapatkan sekarang.

Boleh order melalui link eSell dibawah atau terus whatsapp 0183164133 untuk daftar keahlian dan grab dengan harga ahli yang lebih jimat 🙂

 

 

 

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Leave A Reply

CommentLuv badge