CARA PALING MUDAH DAN BERKESAN HILANGKAN BLACKHEAD DAN WHITEHEAD

2

Assalamualaikum =)

Kali ni nak share tentang cara paling mudah nak hilangkan blackhead dan whitehead kat muka. Eheh, biasalah perempuan kan, mestilah nak jaga penampilan dan kecantikan diri sendiri. Kalau bukan untuk diri sendiri, jaga untuk encik suami =P

blackheads-nose
Ada masalah macam ni?

 

Honestly Zue bukan jenis bermekap bagai. Nak calit bedak kat muka pun malas tauuu..haha. Tapi sebab bila orang pegang kulit muka ni, orang akan cakap,“Alah, ko tak payah pakai apa-apa pun takpe, kulit muka dah lawa.” Erk. Bukan sebab tu tau Zue tak ambik apa-apa pencuci muka.

 

Kulit kita, kita sendiri rasa rimasnya bila kulit melekit. Bila seharian kat luar mengadap habuk-habuk jalan. Bila kita terpaksa dedahkan muka dengan debu dan asap-asap kenderaan. Bila sekali lap dengan tisu.. Tu dia! Mau hitam tisu tu duk gentel kulit muka.

 

Nak hasil macam ni tak?
Nak hasil macam ni tak?

Dulu memang Zue ingat ok je kulit muka ni. Sekali bila tengok dekat-dekat dengan cermin.. Haaa.. terserlahlah segala bintik hitam dan putih yang bermaharajalela. Stress tengok muka sendiri. Maka mulalah cari petua bagai cemana nak hilangkan bintik hitam putih tu.

 

Tapi.. bila tengok petua berjela-jela dengan segala macam bahan tu, maka ketidak rajinan menguasai diri..haha. Naturally Zue memang bukan jenis macam tu, huhu. Jenis nak cepat dan nak cari benda yang mudah je. Last bila cari-cari, ada sorang kawan cadangkan guna GENTLE ACTION MAKE UP REMOVER semulajadi dan paraben free ni kat Zue.

 

Memula ragu-ragu jugak nak pakai, sebab kulit ni pernah alah dulu disebabkan satu pencuci muka ni. Tapi bila tengok testimoni pengguna semua ohsem-ohsem je, Zue beranikan diri jugak untuk cuba. End up.. YESSSSS…!! Hilang segala macam bintik hitam putih kat muka.. WOwwwW! Teruja betul time tu.

 

Teringat Nutritionist bagitau dalam satu kelas, kulit muka kita ni memang sentiasa terdedah kepada pelbagai kotoran, tak kesahla melalui udara ke, air, sentuhan, malahan produk kosmetik pun boleh tau. Kotoran ni akan menyumbat ke dalam pori-pori, dan memang kena bersihkan guna make up remover.

blackhead nose

 

GENTLE ACTION MAKE UP REMOVER SEMULAJADI PILIHAN SAYA

gentle make up

  • Melicinkan, melembutkan dan menyerikan kulit anda
  • Tunas Pokok Bic bertindak lembut untuk menyingkirkan sel kulit mati dengan menyeluruh tanpa merosakkan kulit
  • Aloe menyegarkan dan menegangkan kulit
  • Rumusan ringan, tidak berminyak dengan aroma yang menyegarkan

 

APA KATA MEREKA YANG DAH GUNA?

#TESTIMONI 1

cara-mudah-hilang-whitehead-blackhead

#TESTIMONI 2

make up remover1

#TESTIMONI 3

makeup-remover-shaklee-licinkan-kulit-testimoni1

#TESTIMONI 4

PicsArt_1423540112791

BERAPA HARGANYA?

Bagi Zue, harganya muraaah sangat taw. HANYA RM 95 satu tiub ni.

Kenapa Zue kata murah? Sebab satu tiub ni tahan sampai 6 bulan, malah ada yang lebih lama dari tu! Memang jimat duit Zue, dahla taakde paraben, semulajadi, selamat pulak untuk kulit ni, hihi..

Jadi, untuk sesapa yang dah rasa rimas sangat tengok blackhead tu makin banyak, ccepat-cepat dapatkan GENTLE ACTION MAKE UP REMOVER ni tau. Contact je Zue di talian 018-3164133 untuk Zue bantu dapatkan dan berikan cara penggunaan yang betul.

 

Nak cantik berseri tanpa blackhead dan whitehead di hari raya, jom mulakan dari sekarang ya 😉

 

Ur Health & Beauty Consultant,

Ummu ‘Ayyash | Zulaikha Ali

Shaklee ID 1075383

sakieenah@yahoo.com

018-3164133

Pengedar Shaklee Kawasan Muar & Seluruh Malaysia

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Discussion2 Comments

Leave A Reply

CommentLuv badge