Cari Produk Pencuci Muka Untuk Hilangkan Jerawat?

2

Teeettt. Bunyi whatsapp masuk. Ambik hp dan bukak.

“Salam. Nak tanya pasal pencuci muka Shaklee. Kat Muar area mana ya?’

“Kulit saya kering. Nak cuba tapi takut tak sesuai. Whitehead blackhead pun banyak. Rimas sangat nak berdepan dengan orang pun segan sangat.

Dah picit pun tapi tak larat asyik selalu nak dipicit rasa macam rosakkan kulit muka. Sampai mengelupas kulit pun belum tentu keluar whitehead blackhead. 

Pencuci muka Shaklee boleh bantu tak mengatasi masalah ni.. Ada pek percubaan tak? Harga berapa ya?”

.

.

Panjang lebar dapat whatsapp prospek.

Jarang benor dapat customer yang tak payah nak tanya banyak-banyak, dia sendiri cerita masalah dia, senang kita nak explain satu-satu. Hehe.

Customer sorang ni dah cuba macam-macam produk sampai naik takut nak cuba. Tapi sebab rasa keyakinan diri nak berdepan dengan orang pun dah level nak sorok muka dalam baju. Maka nak tak nak kena jugak cari ikhtiar nak rawat kulit muka.

Cari Produk Pencuci Muka Hilangkan Jerawat?

Sepanjang hidup saya,ada sekali saya pernah pakai 1 produk pencuci muka t**ul***k ni. Femes kot masa zaman skolah dulu. Kawan-kawan semua pakai ni dan tengok elok ja kulit diorang. Akibat pengaruh rakan sebaya, maka saya pun try la. Sekali makin teruk muka saya lepas guna tu.*nangessss*

Start dari situ saya fobia terus nak cuba mana-mana produk pencuci muka. Jadi saya faham sangatlah perasaan orang yang dah cuba macam-macam produk ni. Memang kuciwa bila kita tak dapat hasil ynag kita nak ni. Sama jugakla macam customer saya sorang ni.

Macam Mana Pencuci Muka Ni Boleh Hilangkan Jerawat?

1.Sangat Halus

Pencuci muka jerawat ini sangat halus hingga ia mampu mencuci sampai ke dalam liang roma.

Kotoran dan bakteria akan dibersihkan untuk kulit lebih cantik dan sihat.

‘Gentel Deep’ tu bermaksud cuci sampai dalam.

2. Detoks Kulit

Toksin dalam kulit boleh datang dari luar atau dari dalam.

Contohnya haid yang tak teratur dan masalah tak lawas,

Jadi, diperkaya dengan Alga Hijau semulajadi, pencuci jerawat ini akan menghilangkan toksin pada kulit.

Toksin dalam liang pori- pori yang menyebabkan jerawat merah dan bengkak.

Kulit bertoksin ialah kulit yang lemah !

3. Melembap Dengan Cukup

Kelembapan sangat penting untuk segarkan kulit.

Tapi tak boleh terlalu lembap sebab jerawat akan tumbuh. Kalau terlalu kering pulak, rasa pedih.

Yang masalahnya, banyak pencuci yang buatkan kulit jadi terlalu kering.

Jadi, Gentle Deep ini akan berikan kelembapan yang sangat sesuai untuk kulit.

4. Cucian Sempurna

Kandungan Rumpai Laut dalam pencuci jerawat ini menghilan gkan kotoran dan membuang sel-sel mati pada kulit. Sel mati ni sangat bahaya. Bila lama melekat ia akan jadi hitam.

Sebab tu dah ramai orang muda ada jeragat sekarang.

Selain itu juga, ia juga menegangkan kulit.

5. Ada Vitamin C Semulajadi

Pencuci muka ni ada Vitamin C yang sangat bagus untuk jerawat dan jeragat.

Ia bukan saja mencerah tapi menaikkan kolagen untuk kesihatan kulit.

Vitamin C juga membantu pemulihan kulit yang cedera dari jerawat atau jeragat.

Jerawat akan kecut dengan cepat sebab kulit jadi sangat sihat.

Pencuci Muka Tahan Lama Dan Jimat Belanja

Seronoknya dengan pencuci muka Nutriwhite ni (sebab saya pun guna), setakat saya guna satu tiub ni 7 bulan tak habis-habis lagi. Memang cemuih kata orang kedah sebab tak tukar-tukar baru. Ahaks. Jimat sangat.

Siap kastemer akak yang ni kata, “Dari saya guna produk tu murah tapi tiap bulan nak kena beli ulang-ulang tapi kulit muka sama je takde kesan. Baik saya beli yang ni kan?”

*haaa..bijakpun. Kata saya dalam hati. ekeke*

Nak Tengok Testimoni Pelanggan?

testimoni pencuci muka
ni feedback customer sendiri. memang lompat bintang dengar feedback dia taw

 

pencuci muka hilang jerawat

Ehem.

Saya hepi sangat ni sebab customer asyik duk ulang suara bagitau best sangat efek pakai pencuci muka ni uols.

Meh cepat ambik hp terus save no ni — Zulaikha 018-3164133 — terus whatsapp nak dapatkan pencuci muka ni atau nak beli sendiri pun boleh klik je kat SINI.

 

Harga satu tiub tahan 6 bulan ni hanya RM 119 sahaja tau!

Murah ke murah?

Ok, nak try cepat whatsapp na. Jangan malu-malu. Saya consult yang terbaik untuk anda. ♥

 

Ummu Ayyash | Zulaikha Ali (SID 1075383)

FB : Zulaikha Ali

FB PAGE : UmmuAyyashDotCom

018-3164133

sakieenah@yahoo.com

Pengedar Shaklee Kawasan Muar

Luar dari kawasan Muar boleh gunakan perkhidmatan POSLAJU/GDEX/CITYLINK untuk penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei dan Singapore.

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Discussion2 Comments

Leave A Reply

CommentLuv badge