Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Checklist Seorang Surirumah High Class

0

Wow surirumah pun ada class okay,haha. Takde masalah pun nak jadi surirumah, siapa kata surirumah ni tak boleh jadi high class kan.

Lagi pula kita surirumah yang ada bisnes sendiri, bukan biasa-biasa mehhhh! So macam mana nak make sure kita ni boleh jadi surirumah high class?

Checklist Seorang Surirumah High Class

✅ Rajin menuntut ilmu.
✅ Menjaga amal ibadahnya.
✅ Jaga hubungan sesama manusia.
✅ Tak suka buang masa.
✅ Bijak mencari peluang dan ruang.
✅ Berdikari.
✅ Banyak memberi.
✅ Pandai bergaya terutama di depan suami
✅ Berpegang pada amanah dan janji
✅ Memberi manfaat kepada org lain.
✅ Positif dan optimis.
✅ Penasihat utama suami.
✅ Tegas dan tetap pendirian.
✅ Berani dan yakin diri.

Sebenarnya dulu tak pernah terbayang pun boleh urus bisnes dengan ada anak kecil berderet ni, tapi rupanya lepas go through rupanya kita ni boleh je! Kita je suka underestimate our own capable untuk do more.

BACA : KENAPA MAK ADA ANAK KECIK BOLEH URUS BIZ?

Ada tak mak-mak yang berazam nak mulakan bisnes online untuk tahun 2019 ni tapi tak tahu nak start dari mana? InshaAllah boleh contact saya, kita guide from A to Z.

Lets start today, start now 🙂

Facebook Comments

I am a wife to a great husband. I am a proud mother to three adorable sons. I am a fulltime work at home mom. I am breastfeeding my 3 sons, and looking forward to breastfeed my next babies. I like to share my little experiences in parenting, breastfeeding, pregnancy because every journey is unique. Bundle of joys, Ayyash, Miqdad & Ubaidah.

Leave A Reply

CommentLuv badge