Czer Kali Ke 3, Rasa Macam Bersalin Normal Je. Ini Rahsianya.

0

Assalamualaikum

Tak mampu dah nak tahan rasa hati ni lepas dapat feedback dari ibu yang sedang berpantang anak ke tiga, tiga kali bersalin czer. Walaupun diri sendiri belum pernah rasa pengalaman bersalin czer (wuu..kalau boleh memang taknak rasa), namun bila dengar luahan hati, cerita dan kisah pengalaman mak-mak lain yang bersalin czer ni.. Rasa kagum sangat dengan mak-mak bersalin czer ni.

Rasanya kesakitan dan keperitan nak jaga luka pembedahan czer tu berkali-kali ganda lebih susah dan sakit daripada luka bersalin normal. Allahua’lam. Kesannya terasa seumur hidup..kan mommies? Jadi, sebab tulah kalau boleh saya nak sangat share kisah ni untuk ibu-ibu sekalian. Especially yang memang akan bersalin czer tak lama lagi.

Semoga perkongsian ni boleh bagi rasa hepi, harapan dan kekuatan untuk mak-mak yang telah dan akan melalui bersalin czer ni.

Czer Kali Ke 3, Rasa Macam Bersalin Normal Je. Ini Rahsianya.

pengalaman bersalin czer

 

 

bersalin czer

 

 

luka czer cepat sembuh

 

 

bersalin czer 1

 

Bisa Luka Czer Cepat Hilang, Boleh Uruskan Baby Sendiri

Hanya Allah je tahu macam mana hepinya perasaan saya dapat bantu ibu yang dah melalui 3 kali bersalin secara czer ni. Dari mesej whatsapp nya je saya dah dapat rasa kegembiraan dan kesyukuran dia sebab dapat melalui tempoh berpantang yang sihat, badan cepat pulih dan luka czer yang cepat sembuh.

Alhamdulillah!

Tapi, ada yang paling seronok untuk ibu czer, bulan ni ada offer vivix. Inilah masa paling tepat untuk anda dapatkannya. Terus klik button whatsapp yang ada dibahagian kiri bawah skrin hp/laptop anda dan terus hai hai saya, kita boleh sembang panjang ūüôā

 

BAGAIMANA NAK DAPATKAN VIVIX SHAKLEE

Cara 1¬†‚Äď Anda boleh terus klik ke¬†VIVIX¬†ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2¬†‚Äď Sila hubungi¬†Puan Zulaikha¬†ditalian¬†018-3164133¬†untuk mendapatkan konsultasi tentang tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.¬†Sekiranya anda berada di sekitar Muar dan Tangkak, saya merupakan pengedar Shaklee sekitar¬†Muar dan Tangkak.

beli-sekarang-juga

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Leave A Reply

CommentLuv badge