Monthly Archive: April 2015

sakit bersalin 0

Adakah Wajib Solat Selepas Turun Tanda Bersalin?

Assalamualaikum. Kali ni Zue nak ceritakan pengalaman Zue semasa bersalinkan ‘Ayyash dulu. ‘Ayyash dulu keluar awal tiga minggu daripada tarikh due date sebenar. Memang pujuk ‘Ayyash keluar awal sebab suami nak pergi umrah masa...

syukur edited 0

Ajarkan Hatimu Bersyukur.

Assalamualaikum semua. Salam Sabtu yang indah… Jom harini, kita buat sesuatu nak? Mudah dan simple je.. mungkin dah ada yang pernah buat ni. Zue pun sejak buat ni hati sentiasa rasa tenang, lapang dan...

jangan sebut pada surirumah 33

20 Perkara Jangan Sebut Kepada Surirumah

Assalamualaikum. Menjadi surirumah merupakan satu tugas dan pekerjaan yang sangat mulia. Alhamdulillah, kalau dulu Zue bekerja dan pernah merasai kehidupan sebagai surirumah bekerjaya. Selepas maintain income 4 angka dengan bisnes dari rumah, Zue ambil...

10 idea kreatif simpan mainan anak 2

10 Idea Kreatif Untuk Simpan Mainan Anak

Assalamualaikum. Selalu pening dengan keadaan rumah yang bersepah dengan mainan anak? Jom cuba idea kreatif dan menarik ni untuk dipraktikkan.. ๐Ÿ™‚ Boleh sesuaikan dengan keadaan rumah masing-masing, hehe..   10 IDEA KREATIF SIMPAN MAINAN...