Dua Amalan Simple Tapi Ajaib Dalam Menarik Rezeki.

0

Assalamualaikum

Pernah tak dengar dua amalan yang sangat simple, tapi ramai yang kata ia sangat berkesan (sebab diorang sendiri dah buat).

Saya pun banyak kali dengar orang bagi petua dan amalan ni, tapi diri sendiri nak konsisten buat tu memang mencabar jugak,huhu.

Benda yang simple, tapi nak konsisten agak sukar (bagi saya) untuk orang lain mungkin mudah je.

Tapi boleh cuba, inshaAllah.

Dua Amalan Simple Tapi Ajaib Dalam Menarik Rezeki.

apa dia dua amalan tarik rezeki yang special sangat ni?

1) Clearkan sinki sebelum tidur malam.

Maksudnya cuci dan kemas semua pinggan mangkuk periuk kuali sudu sudip yang ada dalam sinki sebelum masuk tidur.

2) Pastikan tong sampah pun clear dari sampah.

Buangla kat luar sebelum tidur malam, supaya rumah pun tak berbau kan.

 

Allahua’lam.

Tapi memang ramai akui keberkesanannya dalam membuka pintu rezeki terbuka luas.

Kalau rasa tak cukup dengan dua tip simple ni, boleh dapatkan 111 Formula Menarik Rezeki yang ramaaaai lagi tak tahu caranya.

InshaAllah semoga rezeki kita semua dilimpah ruahkan dan mendapat keberkatan dari Allah.

Allah Maha Kaya.

Minta saja dengan Dia.

Tapi sebelum tu, kena tahu cara meminta. Nak mintak dari Raja seluruh alam kot. Hadamkan cara dari 111 Formula Tarik Rezeki ni dulu. Anda akan rasai kelainannya.

Jangan percaya saya.

Buat dulu dan rasa.

Nanti share dengan saya ye?

 

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Leave A Reply

CommentLuv badge