GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

6

giveaway

 

Assalamualaikum

Ini julung-julung kalinya saya join giveaway blogger since jadi blogger sejak 2015. Memang tak pernah join apa-apa contest ke giveaway ke. Buat review pun sekali je pernah. Hewhew.

Anyway kali ni rasa tergerak hati nak cuba bukanlah semata-mata nak dapat hadiah lumayan tu (haish kalau dapat ni mau melompat ooiii) ahaha. Tapi actually nak belajar bina networking dengan blogger-blogger yang dah lama berkecimpung dalam dunia ni. I is banyak lagi nak kena menuntut dalam dunia blogging ni.

Macam mana boleh kenal blog MiaKassim ni?

Asal usul dia sebab duk buat blogwalking la .. jumpa satu blog ni (lupa dah pulak nama blog dia), then terpandang la nama blog ni, so terusla bukakkan. Bukak-bukak ade pulak giveaway, mehla nak cuba sekali tengok. Alang-alang dapat tambah kawan kat dunia maya ni pun syok.

Orang kata tambah kawan makin melimpah rezeki masuk. Aameen3. Mudahan begitulah ye dok.

Anyway, suka jugak baca blog MiaKassim ni sebab santai je penyampaian dia. Cool gittew. Oklah, hope boleh berkenal-kenalan lebih rapat lagi, kan? Thanks for this giveaway contest !

Kawan-kawan lain, jom join contest giveaway ni sama. The more the merrier! Ahaks!

Geng dunia blogging♥

 

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Discussion6 Comments

Leave A Reply

CommentLuv badge