Inspirasi Work At Home Dad Daripada Tuan Hasrul Hassan

0

Assalamualaikum.

tuan hasrul hassan

Selama ni saya kenal work at home dad ni biasanya suami-suami yang bisnes Shaklee je, tak sangka sangat rupanya ada juga lelaki yang jana income dari rumah hanya dengan berblogging sahaja. Sangat teruja bila tahu.

Baru 2,3 bulan rasanya kenal blog Tuan Hasrul Hassan ni, dan melalui blog beliau memang sangat banyak ilmu berkaitan blogging dan Affiliate yang saya ceduk. Terima kasih Tuan. Semoga Allah limpahkan rezeki yang lebih melimpah ruah dan berkat untuk Tuan sekeluarga.

Kalau anda mahu belajar tip berblogging dan SEO, boleh belajar di SINI.

Kalau nak belajar buat duit secara online dari pakarnya, boleh belajar kat SINI.

Dan kalau nak tengok resepi best dari house husband ni boleh tengok SINI.

Pendek kata, kalau nak mula berblogging dan jana income dengan blog boleh berguru dengan beliau.

Memang sangat banyak ilmu beliau dalam bidang ni. =)

Itu je nak bagitau.

Ok nak masak. Salam Ramadhan!

 

Ummu Ayyash | Zulaikha Ali (SID 1075383)

FB : Zulaikha Ali

FB PAGE : UmmuAyyashDotCom

018-3164133

sakieenah@yahoo.com

Pengedar Shaklee Kawasan Muar

Luar dari kawasan Muar boleh gunakan perkhidmatan POSLAJU/GDEX/CITYLINK untuk penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei dan Singapore.

 

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Leave A Reply

CommentLuv badge