Instant Shawl Cantik Dan Murah Untuk Kanak-Kanak

10

Kenapa tajuk tu saya letak ‘Anda’?

Sebab saya belum ada anak perempuan lagi,sobsob.

Eh, saya ok je. Alhamdulillah Allah bagi anak. Ada orang bertahun Allah uji belum dapat anak,kan? =)

Memang geram tau kalau tengok koleksi baju anak perempuan ni. Rambang mata.

Syukurla belum ada anak perempuan, kalau tak mak dia yang lelebih sopingkan, ahaks.

Tapi dalam banyak-banyak yang saya survey, yang saya jumpa ni murah dan cantik sangat pada pandangan mata ni.

Bolehlah kalau ibu-ibu nak belikan untuk anak.

Harini hari menjamu mata sedunia, agaga. Semua entri nak suruh shoping jek >.<

tudung kanak-kanak

 

 

tudung murah anak

 

 

tudung untuk anak

 

telekung murah kanak-kanak

 

 

tudung anak

 

 

telekung cantik kanak-kanak

 

 

instant shawl kanak-kanak

 

 

shawl kanak-kanak

 

 

tudung si comel

 

Fuh.

Tak kelip mata menelek satu-satu gambar. hikhik.

Harga dia pun sangat berbaloi dan mampu milik. Nak dapat murah, boleh beli kat sini ye >>> KLIK SINI

Bolehla survey-survey untuk EidulFitri. Ops!

 

Ummu Ayyash | Zulaikha Ali

Shaklee ID 1075383

FB : Zulaikha Ali

FB PAGE : UmmuAyyashDotCom

018-3164133

sakieenah@yahoo.com

Pengedar Shaklee Kawasan Muar

Luar dari kawasan Muar boleh gunakan perkhidmatan POSLAJU/GDEX/CITYLINK untuk penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei dan Singapore.

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Discussion10 Comments

  1. Nasib baiklah saya pun takda anak perempuan. Kalau tidak, bukan anak perempuan saya yang rambang mata, dengan saya-saya sekali jadi rambang mata.

    Alahai, model.. kenapalah comel sangat! Rasa tak sampai hati pulak kalau tak beli tau. Keh3x!

Leave A Reply

CommentLuv badge