Isi Tumbuh Cepat, Luka Sembuh Sepenuhnya.

2

luka cepat sembuh dengan vivix

 

Tak terbayang peritnya sakit luka bila isi kena potong sedalam setengah hingga 1 inci.

Jari luka sikit pun dah menitik air mata..nikan pulak nak potong buang isi.

Kisahnya begini.
Pakcik ni kakinya luka kemudian terkena racun pula semasa meracun sawah.

Kesannya luka merebak terkena infection dan bernanah sampaikan doktor terpaksa korek buang isi betis kakinya sedalam lebih kurang satu inci.

 

**Rujuk gambar kedua**

 

Pakcik ni pulun minum Vivix start 25/3/16, 2botol habis dalam masa lebih kurang dua minggu.
Pakcik ni ambik dua sudu pagi, dua sudu malam. Syukur alhamdulillah, isi kakinya elok je naik dan penuh.

 

**Rujuk gambar ketiga**

 

Doktor tak bekalkan sebarang ubat hanya buat dressing.

Alhamdulillah beliau sangat berpuas hati dengan Vivix.

Ngeri betul tengok luka tu.

Alhamdulillah ramai dah dapat kesan best lepas amalkan Vivix ni.

Walaupun sesetengah orang kata harganya costly, oh saya lupa. Yang cakap mahal tu semua orang sihat-sihat.

Orang sakit je cakap Vivix ni murah sangat dan berbaloi-baloi

 

Sebotol hanya RM 475.

 

Dapatkan 2 botol untuk penjimatan lebih RM 200, keahlian percuma dan bonus cash.

Terus capai handset dan save nombor ni segera — Zulaikha 018 3164133 — untuk dapatkan free dan exclusive consultation.

Ya. Istimewa hanya untuk anda yang hubungi saya. 🙂

Nak order sendiri ?

Tiada masalah. Klik SINI. Terima kasih !

 

Ummu Ayyash | Zulaikha Ali (SID 1075383)

FB : Zulaikha Ali

FB PAGE : UmmuAyyashDotCom

018-3164133

sakieenah@yahoo.com

Pengedar Shaklee Kawasan Muar

Luar dari kawasan Muar boleh gunakan perkhidmatan POSLAJU/GDEX/CITYLINK untuk penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei dan Singapore.

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Discussion2 Comments

Leave A Reply

CommentLuv badge