Kelas Penulisan Blog Di Ara EventHall Melawati

0

Belum pun angkat kaki untuk pulang dari kelas I am BOS baru-baru ni, dah ada request dari anak-anak buah bisnes untuk buat kelas blogging atau kelas penulisan blog. Atau apa-apa jela asalkan berkaitan dengan blog, eheh..

Alhamdulillah, sebelum masuk bulan Ramadhan berjaya juga laksanakan kelas penulisan blog. Actually bukan belajar setup blog ye, sebab semua participant yang datang haritu, semuanya dah ada blog masing-masing. Cuma nak guide unttuk bina storybrand blog masing-masing je.

Sebelum cerita pasal kelas ni, akak nak review sikit tempat kelas kami di Ara EventHall ni. Overall memang sangat berpuashati. Ara Eventhall kat Melawati ni cantik, selesa sangat, bersih, kemas, lengkap dengan tandas, ruang solat dan makanan pun boleh tempah sekali dengan pihak pengurusan.

Sepanjang kami berprogram daripada pagi sampai petang, ada pic yang akan duduk sekali dengan kami dalam dewan tu so apa-apa boleh terus refer je kat dia. Sangatlah bagus in case apa-apa senang ada staff dia kat situ.

Kelas Penulisan Blog Di Ara EventHall Melawati

Sebenarnya kelas ni memang kita buat khas untuk business partner yang nak bina bisnes Shaklee gunakan medium blog. Sebab mostly ramai yang sustain dan stabil dalam bisnes shaklee ni mostly yang power dalam blogging.

Kalau ikutkan, nak dapat ilmu eksklusif blogging ni dari kelas luar, memang boleh cecah ratus ribu ringgit. Tapi dalam family shaklee kami, kami dapat PERCUMA je. Kelas ni ada bayaran dia tapi just untuk bayar tempat dan makan jela. Untuk ilmu yang dapat tu memang FREE. YaAllah bertuahnya la kan.

So korang kalau join team akak, ofkos korang pun akan dapat kelebihan ni. Dapat free-free je ilmu blogging dan marketing dari mentor-mentor hebat dan berpengalaman. Eh…terpromote pulak. Keh.

Meh akak nak tunjuk tempat kelas kami haritu, best of the best.

 

review ara eventhall melawati

 

Review ara eventhall melawati

 

Ara eventhall melawati

 

Buat duit dengan blog

 

Buat bisnes dengan blog
First time akak bagi kelas sambil gendong anak. Boleh rupanya kan💪

 

Bisnes online shaklee
Team terbaik pernah akak ada. Sayang semua anak-anak buah bisnes ku😍

 

Alhamdulillah..seronok tengok anak-anak buah dah jelas tentang blog. Perkara paling penting lepasni adalah – BERTINDAK.

Didoakan semua berjaya bina empayar bisnes masing-masing dan dapat bantu lebih ramai orang lagi. Fly high my team!

 

Nah jamu video sikit, aksi-aksi kitorang yang tak diingini tu😆

 

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Leave A Reply

CommentLuv badge