KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

0

Assalamualaikum

Memang ramai sangat yang nak register ahli, dan macam-macam soalan comel diorang bagi kat saya, huhu. Hepi dan enjoy sangat buat bisnes ni, sebab masing-masing berusaha nak sihat, nak bangunkan diri, nak majukan diri, nak bantu suami, nak capai financial dan time freedom dan paling best sebab semua positive vibes dan saling support each other.

FAQ tentang menjadi ahli Shaklee :

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli/pengedar Shaklee

Anda boleh mendaftar dengan menbuat pembayaran untuk registration fee, ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM670 Semenanjung & RM850 Sabah/Sarawak) untuk mendapat keahlian percuma.

Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 575865 sebagai sponsor.

Berapa Yuran keahlian Shaklee?

Pendaftaran ialah RM 68.90 seumur hidup (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10.60 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. (RM20 untuk Sabah dan Sarawak)

Perlu Maintain point ?

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase.

Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Tak perlu.

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?

Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Anda boleh hubungi saya, pengedar sah Shaklee dengan nombor ID 1075383 sekiranya anda berhasrat untuk bersama-sama dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee.

Apa kelebihan jadi ahli Shaklee?

Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan. (sekiranya mencapai kelayakan dan memenuhi syarat)

Dengan menjadi ahli di bawah saya (1075383), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.

Saya mengucapkan selamat datang kepada ahli-ahli Shaklee yang baru mendaftar di bawah naungan AnNusair Empire. Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh terus mendapatkan saya dengan HUBUNGI SAYA DENGAN KLIK PADA LINK INI untuk maklumat lanjut atau terus whatsapp Zulaikha di talian 018-3164133.

Alhamdulillah, seronok tengok bila anak buah bisnes dah mula mencapai bonus 2,3,4 angka sebulan walaupun ada yang buat secara part time je. Kalau anda pun tercari-cari side income dan cara untuk tingkatkan ekonomi anda dengan modal rendah (hanya RM 79.50 sahaja), cepat-cepat hubungi saya ya.

Selamat menjadi ahli keluarga kami ! 🙂

 

Ummu Ayyash | Zulaikha Ali

FB : Zulaikha Ali

FB PAGE : UmmuAyyashDotCom

018-3164133

sakieenah@yahoo.com

Pengedar Shaklee Kawasan Muar

Luar dari kawasan Muar boleh gunakan perkhidmatan POSLAJU/GDEX/CITYLINK untuk penghantaran

 

 

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Leave A Reply

CommentLuv badge