Mak Anak Ramai Sering Sakit Kepala? Amalkan Dua Makanan Tambahan Ini.

0

Assalamualaikum

Menjadi ibu adalah tugas yang paling mencabar yang pernah saya rasa sepanjang hidup ini.

Lebih sukar berbanding jika diminta berucap ditengah khalayak ramai.

Apatah lagi sejak pegang title mak anak 3, semuanya hero pulak tu.

Makin tinggi blood pressure mak,haha.

Walaupun ada masa mak boleh ignore je dengan segala macam rengekan, bunyi-bunyian dan raungan halilintar membelah bumi, namun ada masa mak-mak ni boleh juga bertukar jadi incredible hulk dan momster yang menakutkan bila dah overlimit.

Macam saya sendiri, sudahlah memang sejak zaman sekolah menengah lagi kerap sakit kepala.

Asal sakit kepala je tido. Tido je sakit kepala.

Bila bangun kadang tak hilang pun sakit kepala tu.

Dah kahwin, ada anak..nak layan sakit kepala macam mana, huhu..nak telan p*n*dol hari-hari tak sanggup.

Solution dia…

Ha, cuba tengok dulu video mak yang cun ni,kehkeh.

 

 

Ok..dah tonton bagi habis ke?

Sebenarnya memang based on true story tau.

Alhamdulillah, sekarang jarang dah nak rasa sakit kepala ni even layan tantrum anak 3 orang serentak, boleh cool lagi.

Kecuali kalau kau tengah lapar gila akibat tak minum ESP pagi-pagi, anak-anak meraung nonstop 3 jam haruslah kau bertukar hijau sikit. ahaha.

Ok mak mak sekalian.

Salute dengan anda semua.

Tak kiralah anda ni surirumah ke bekerja ke.

Saya dah merasa dua-dua keadaan.

Jangan biarkan sakit kepala lama-lama ya. BAHAYA!

Sayangi diri kita dulu sebelum kita nak curahkan sepenuh kasih sayang kita pada orang lain.

Happy Mom, Happy Family ♥

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Leave A Reply

CommentLuv badge