Misi Detoks Satu Badan.

2

Assalamualaikum

Rindu sangat kat rumah yang satu ni. Terima kasih kat tetamu-tetamu yang sudi berkunjung kat sini menantikan update terbaru dari tuan rumah. Seriously, tuan rumah ada masalah sikit bulan lepas. Entahla apa yang disibukkan sangat sampai tak sempat nak update hari-hari.

2 bulan cuba buat detoks parasit, memang rasa lain badan lepas buat tu. Ada la rasa beza, sebab buat pun banyak ngelat jugak. So start lusa kita buat detoks satu badan pulak. Yang kali ni no cheating, no main-main. Hehe. Nak reset badan bagi ok smula.

Kenapa kena detoks satu badan?

Perlu sangat ke detoks badan?

Kalau tak buat, apa efek dia?

Dan macam-macam lagi soalan lain yang selalu sangat orang tanya pasal detoks satu badan ni.

InshaAllah bulan ni kita fokus pada detoks je ye.

Dan apa yang detoks ni boleh bantu dari aspek parenting?

Yada yada.

Mari kita sama-sama ikuti episod seterusnya..

Stay tuned ya. 🙂

 

Detoks The Shaklee Way,

Ummu Ayyash | Zulaikha Ali

FB : Zulaikha Ali

FB PAGE : UmmuAyyashDotCom

018-3164133

sakieenah@yahoo.com

Pengedar Shaklee Kawasan Muar

Luar dari kawasan Muar boleh gunakan perkhidmatan POSLAJU/GDEX/CITYLINK untuk penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei dan Singapore.

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Discussion2 Comments

Leave A Reply

CommentLuv badge