problem
0

Betulke masalah ni umpama mesin basuh? Yeaahhh.. kalau kita sentiasa OPTIMIS dan POSITIF dengan setiap…More

daripada makan gaji
0

Berakhirnya sesi persekolahan 2014, maka berakhir jugalah tempoh perkhidmatan saya sebagai seorang guru di sebuah…More

rahsia susu meriah
0

Bismillah. Assalamualaikum =) Ramadhan semakin hampir. Rindu teramat rindu pada suasana dibulan mulia ni. Paling…More

puding cocktail
0

Assalamualaikum =) Sebelum nak masuk Ramadhan ni, Zue menuntut dulu ilmu nak buat puding cocktail…More

elak susu drop
9

Bismillah. Assalamualaikum =) Berapa hari je lagi nak masuk bulan Ramadhan yang mulia.. Nervous sungguh!…More

8 pantang larang
0

Assalamualaikum 🙂 Ada orang suka sangat dengan tempoh berpantang selepas bersalin, katanya dalam tempoh ni…More

begedil kentang
3

Assalamualaikum 🙂 Kali ni nak share resepi yang saya dapat daripada FB Denaihati Network. Nak…More

puri berkhasiat
10

Assalamualaikum 🙂 Ibu-ibu memang eksaited kan nak perkenalkan solid food kat baby? Macam zue jugalah..…More

1 28 29 30 31 32 36