2

Assalamualaikum Masa pregnantkan anak kedua dan dapat tahu ia adalah anak lelaki, awal-awal lagi dah…More

2

Assalamualaikum Hari ini kembali memegang breastpump setelah hampir setahun meniggalkannya, huhu. Kalau masa awal-awal resign…More

0

Assalamualaikum Dalam kehidupan seorang wanita, antara perkara yang paling dititikberatkan adalah soal kecantikan. Betul tak…More

0

Assalamualaikum Alhamdulillah, lega dan syukur dah closing semalam. Subhanallah, perjalanan September yang penuh cerita suka…More

0

Assalamualaikum Semalam takde idea langsung nak masak apa. Bila call mama, mama bagi cadangan buat…More

0

“Anak saya ini nakal sekali”, kata seorang ibu. “Kamu itu memang anak degil”, ucap seorang ayah.…More

0

“Kenapa tak solat lagi? Tak dengar apa ABAH cakap tadi? Telinga mana? Tinggal kat hutan?”…More

4

Assalamualaikum Saya pernah dengar ayat ni, “Bayi yang melalui tempoh merangkak yang lama adalah bayi yang…More

1 30 31 32 33 34 41