Panduan Mudah Daftar Sendiri Keahlian Shaklee

2

Assalamualaikum

Sebenarnya ramai je yang nak jadi ahli Shaklee tapi segan nak bagitau orang agaknya😅

Jangan risau.

Saya boleh bantu anda atasi masalah shy shy meow tu. Hihi. Nak daftar sendiri keahlian Shaklee secara online, ikut je panduan mudah yang saya buat ni.

Namun pastikan sebelum tu kad bank anda memang dah aktifkan untuk pembelian online ye😊

Panduan Mudah Daftar Sendiri Keahlian Shaklee

Pertama sekali, klik di sini → Cara Daftar Shaklee Secara Online

 

Kemudian ikut step-step dibawah ini :

 

Register ahli shaklee

 

DASS 2


Daftar ahli shaklee

DASS 4

Daftar shaklee online

Register shaklee online

Cara daftar shaklee

DASS 8

DASS 9

DASS 10

DASS 11

Shaklee online

Kelebihan ahli shaklee

Kelebihan ahli shaklee

Best jadi ahli shaklee

Istimewa ahli shaklee

 

Macam mana nak jadi ahli shaklee

 

 

Semoga berjaya ! 🙋

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Discussion2 Comments

Leave A Reply

CommentLuv badge