Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pengalaman Lakukan Ujian Saringan Kesihatan Di Pathlab Muar

0

Assalamualaikum

Harini awal paaaagi lagi dah start enjin kereta untuk buat ujian saringan kesihatan di Pathlab Muar.

Sebab hari Jumaat kat Johor ni hari cuti, so risau ramai datang dan kena dapat giliran lambat, sebab tu main angkut je bebudak ni dengan muka tak mandinya,haha. Nasibla nak.

Sebabkan semalam bonus Shaklee dah masuk, so bulan ni kita kasi reward kat badan dengan cara lain sikitla — buat ujian saringan kesihatan ni dan pilihan tempat kalini di pathlab Muar sebab diorang tengah bagi harga offer.

So belanja encik husband sekali untuk buat.

Dah tua-tua ni, kena buat medical check up sokmo, bimbang macam-macam sekarang.

Sampai je di pathlab Muar, bagi ic, bagitau kita nak buat ujian saringan yang mana — kalau akak, buat saringan umum dan 5 ujian tambahan (kanser ovari, kanser payudara, CRP,┬ákanser gastrousus dan penanda kerosakan ginjal. Alhamdulillah, staff semua ok dan layan dengan baik.

Dah tandatangan borang, dia panggil kami sorang-sorang dan setiap orang kena bagi sampel urin dan ambil darah.

Habis dua tu, dah..SETTLE !

Kejap je prosedurnya.

Kalau ada yang nak buat ujian saringan kesihatan ni, elokla buat sekarang.

Lagi awal buat lagi bagus.

Selamat buat ujian saringan kesihatan!

Berdebar nak tunggi result lagi seminggu. Fuh.

ujian saringan kesihatan

 

ujian saringan kesihatan muar

 

saringan kesihatan pathlab muar

 

pengalaman ujian saringan kesihatan
Haaaaai awak
Facebook Comments

I am a wife to a great husband. I am a proud mother to three adorable sons. I am a fulltime work at home mom. I am breastfeeding my 3 sons, and looking forward to breastfeed my next babies. I like to share my little experiences in parenting, breastfeeding, pregnancy because every journey is unique. Bundle of joys, Ayyash, Miqdad & Ubaidah.

Leave A Reply

CommentLuv badge