Pengalaman : Rahsia Luka Czer Sembuh Tak Sampai Seminggu !

0

Ada satu tip dan rahsia nak dedahkan macam mana luka czer akak ni boleh sembuh dalam masa tak sampai seminggu je. Segar badan rasa. Kalau tengok oranglain, dua minggu pun belum tentu baik lagi.

Video ni seminit je.

Dengar sampai habis supaya anda tahu rahsianya !

 

 

Nak cepat sihat macam akak ni ?

Boleh-boleh. =)

Berapa Nilai Sebuah Kesihatan Anda ?

Anda hanya perlu melabur RM 475 sahaja untuk sebuah kesihatan anda yang tak ternilai tu. Kebiasaannya, pelanggan saya akan terus ambil dua botol kerana mereka akan mendapat keistimewaan :

  • Keahlian percuma
  • Bonus Cash bulan depan
  • Diskaun 5 % dari harga ahli
  • Penghantaran percuma

Fast action, fast result. Cepat baik luka makin cepat sihat ibu. Kalau mahu saya bantu dapatkan beserta aturan pengambilan yang betul dan berkesan, terus contact saya, Zulaikha di talian 018-3164133. InshaAllah saya akan bantu sebaiknya. Sayangi diri anda, anda dapat menyayangi orang lain.

Happy Mom, Happy Family !

buy now

Salam Sayang,

Ummu ‘Ayyash | Zulaikha Ali (ID 1075383)

 018-3164133
 sakieenah@yahoo.com
Pengedar Shaklee Kawasan Muar
 Luar dari kawasan MUAR, boleh gunakan perkhidmatan POS LAJU/GDEX untuk penghantaran

 

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Leave A Reply

CommentLuv badge