Pengedar Diperlukan Seluruh Malaysia

4

Assalamualaikum

Pihak UmmuAyyashDotCom nak buka peluang untuk SESIAPA sahaja yang berminat nak jana income secara part time atau full time dengan bisnes Shaklee, hanya dengan modal RM 80 sahaja. =)

agen diperlukan

UmmuAyyash dulu pun bermula dengan modal RM 80 ni, zero ilmu pasal bisnes dan zero pasal produk. Bonus pertama yang UmmuAyyash terima RM 78++ dan Alhamdulillah kini stabil dengan income 4 angka sebulan dan bonus makin grow dari hari ke hari dengan mudah dan berkah inshaAllah.

 

Cuma UmmuAyyash taknak janjikan apa-apa. Bisnes ini TIDAK MUDAH sebab ini bukan skim cepat kaya. Takde istilah goyang kaki duit masuk (i bukan bisnes jahit baju oke,hehe) Namun kalau surirumah macam UmmuAyyash ni, duduk rumah bukan makna tak boleh ada income,kan?

 

UmmuAyyash mencari insan-insan yang berjiwa kental, sukakan cabaran, dan yang penting ada niat dan azam nak ubah diri dan kehidupan dan sukaaaa bantu orang. Yes. Buat bisnes bukan sebab duit semata, namun kita nak mudahkan urusan orang dan abntu orang lebih sihat secara semulajadi.

 

Kalau anda rasa andalah orangnya yang UmmuAyyash cari, boleh terus contact UmmuAyyash di talian 018-3164133. Kalau anda area Muar je lagi mudah, boleh datang rumah UmmuAyyash bila-bila masa, inform dulu la yek. Hehe.

Pengedar diperlukan :

  • Selangor
  • Johor
  • Kelantan
  • Terengganu
  • Sabah
  • Sarawak
  • Melaka
  • Negeri Sembilan
  • Perak
  • Pahang
  • Kuala Lumpur
  • Kedah
  • Perlis
  • Pulau Pinang

Lagi lambat anda bermula, lagi lambat anda dapat hasilnya. Jangan tunggu semua cukup lengkap baru nak start engine. Rugi. Anda akan diguide dan dimasukkan dalam grup eksklusif untuk bimbingan. Hanya tanya hati, nak atau taknak je. Ok?

Salam Jutawan Bertaqwa~~~

 

Nak terus Register boleh klik gambar dibawah

register-online-now-green-icon

 

Salam Sayang,

Ummu ‘Ayyash | Zulaikha Ali (ID 1075383)

 018-3164133
 sakieenah@yahoo.com
Pengedar Shaklee Kawasan Muar
 Luar dari kawasan MUAR, boleh gunakan perkhidmatan POS LAJU/GDEX untuk penghantaran ke seluruh Malaysia

 

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Discussion4 Comments

    • Apa-apa bisnes sekalipun, dimana ada kemahuan disitu pasti ada jalan. Ada yang berjaya dengan online, dan ramai juga yang berjaya secara offline puan.😊

Leave A Reply

CommentLuv badge