Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Produk Penjagaan Kulit Yang Sesuai Untuk Wanita 40an

0

Tentang skincare ni yang penting kita nak cari yang berkesan, dan yang tak memburukkan keadaan muka kita. Semua skincare claim dia paling berkesan, tapi Youth Shaklee bukan sekadar claim.

Terbukti dengan ujian klinikal. 100% ada perubahan. Dan 2 daripada 3 wanita (berumur 20-60 tahun) memiliki kulit yang 10 tahun lebih muda setelah menggunakan Youth.

Untuk pengetahuan semua, Shaklee US ada buat clinical test kepada user Youth. Semua jenis kulit, semua range umur dan semua jantina (lelaki dan perempuan je lol). Shaklee rekod “skin age” sebelum vs selepas guna YOUTH. Hasilnya,

“Skin Age 100% peserta berkurang by at least 10 tahun”.

Katakan sebelum pakai, skin age dia 30 tahun. Selepas YOUTH, jadi 20 tahun. Kalau skin age dia 50 tahun, selepas YOUTH jadi 40 tahun. Untuk semua peserta. Ya, 100% berkesan!

Sebab tu antara selling point YOUTH ni, “a decade younger” atau “erase a decade age”.

Sebab tu, rugi sangat-sangat kalau uols tak cuba YOUTH ni. Skincare lain, mahal macam mana sekalipun, takde yang bagi 100% guarantee macam ni sekali. Serius. 😀

Jangan teragak-agak lagi nak cuba Youth Skincare ni. Nak cantik bukan untuk orang lain tapi untuk tingkatkan tahap keyakinan diri sendiri, itu yang penting.

Hubungi saya di 018-3164133

Facebook Comments

I am a wife to a great husband. I am a proud mother to three adorable sons. I am a fulltime work at home mom. I am breastfeeding my 3 sons, and looking forward to breastfeed my next babies. I like to share my little experiences in parenting, breastfeeding, pregnancy because every journey is unique. Bundle of joys, Ayyash, Miqdad & Ubaidah.

Leave A Reply

CommentLuv badge