Produk Penjagaan Muka Yang Terbukti Berkesan Atasi Masalah Kulit Berkawah

0

Assalamualaikum

Sesetengah kita memang dilema masalah kulit muka berkawah atau parut lama yang seakan tiada jalan penyelesaian. Dah mencuba pelbagai produk penjagaan muka namun belum berhasil. Adakala, masalah kulit muka berkawah ini buat kita rasa stress dan kurang keyakinan diri nak berhadapan dengan orang.

Produk Penjagaan Muka Yang Terbukti Berkesan Atasi Masalah Kulit Berkawah

Macam mana nak atasi masalah kulit muka berkawah dengan produk penjagaan muka yang selamat dan berkesan? Mesti ambil masa yang lama kan? Ada produk yang organik, tapi kesannya agak lambat. Ada produk yang cepat dan pantas kesannya, namun bahan kandungan pula tidak selamat untuk kulit muka kita.

Bayangkan, ada produk penjagaan muka organik yang boleh selesaikan masalah kulit muka berkawah anda dengan cepat, anda teruja untuk mencuba? Jika ya, teruskan baca ye. Setelah lama menanti, akhirnya ada solusi paling selamat, berkesan dan cepat untuk masalah kulit muka berkawah. Apa dia?

Sebelum tu meh nak tunjuk dulu effect mereka yang dah dapat selesaikan masalah kulit muka berkawah mereka dengan produk penjagaan muka ini. Scroll bawah cepat, hehe.
kulit muka berkawah

cara atati kulit muka berkawah
produk skincare untuk kulit muka berkawah

 

kulit muka berkawah makin licin

 

youth untuk kulit muka berkawah

 

Wahhhhh. Teruja kan! Dalam masa tak sampai sebulan boleh repair sampai macam tu sekali, ada lagi lebih kurang 3 bulan nak raya, sempat sangat kalau nak transform kulit muka berkawah tu jadi halus licin tau!

Jom tengok apa rahsia kulit muka berkawah makin cantik .. Ye, betuuuuul. Mereka gunakan produk Youth Shaklee yang baruuuu je masuk ke Malaysia. Tapi jangan silap fahamye, produk ni dah jalani 8 tahun kajian untuk dihasilkan, ada lab test, clinically proven, skin age index yang dibuat berdasarkan company 3rd party, diuji pakar kulit dan pakar mata, bebas daripada 2500 bahan kimia bahaya daaaan banyak lagi keistimewaan produk ni.

Apa yang ada dalam produk penjagaan muka Youth Shaklee ni sampai boleh hilangkan kulit muka berkawah tu?

Ada 6 produk utama di dalam set penjagaan kulit YOUTH ni yang boleh bantu selsaikan masalah kulit berkawah anda!

1. Luminous Gel Oil Cleanser sebagai pencuci muka + makeup remover YOUTH. Ia berfungsi untuk polish, purify dan prepare kulit agar lebih glowing. Best pencuci muka ni sebab dia tak berbuih langsung!

2. Perfecting Skin Toner sebagai toner berfungsi untuk menanggalkan kulit mati, menghidratkan kulit serta menyihatkan kulit agar lebih glowing.

3. Youth Activating Serum sebagai serum bertindak aktif 10x ganda untuk memperbaharui dan meremajakan agar kulit sentiasa kelihatan muda.

4. Age Defense Moisturiser SPF50 sebagai pelembap & sunblock

5. Advanced Renewal Night Cream sebagai krim malam berfungsi untuk menyokong pembaharuan sel kulit agar kulit sentiasa kelihatan muda, halus, dan bercahaya.

6. Radiance C + E sebagai pencerah dan pemudar garisan penuaan berfungsi untuk mencerahkan dan mengurangkan garisan-garisan halus serta tanda-tanda penuaan seperti jeragat dan membaiki tekstur kulit dan tona kulit secara keseluruhan. Dapat free tau bulan Mac ni!

 

 

 

set penjagaan kulit muka berkawah

 

ISTIMEWA MAC 2018 INI

Harga untuk set penjagaan kulit untuk masalah kulit muka berkawah ni hanya RM 1338.25 

Dengan pembelian set ini anda akan mendapat :

  • Percuma keahlian
  • Penjimatan sehingga hampir RM 400
  • Cashback bonus
  • Percuma penghantaran
  • Percuma Radiance Vit C + E yang berharga RM 437!

 

mac promo

 

Anda boleh buat belian melalui kredit kad dengan klik gambar dibawah atau hubungi saya untuk maklumat lanjut ! Best kan? Rugi tau, tawaran ini sekali je datang, sempena launch promo je ni tau. Lepas ni taktau bila lagi ada offer best macam ni.

Jadi apa tunggu lagi. Jangan biarkan masalah kulit muka berkawah tanpa penyelesaian. Kulit yang cantik bukan untuk berbangga diri ke apa, tapi untuk keyakinan diri sendiri juga. Dan yang paling best, tak perlu nak tutup dengan make-up tebal-tebal bila berjalan tu. Nak solat pun senang =)

Kembali menawan dihari lebaran !

buy-now1

 

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Leave A Reply

CommentLuv badge