PROJEK HARI MINGGU : BUSY BOOK YANG SANGAT MUDAH DAN SIMPLE

3

Assalamualaikum

Esok hari minggu! Jadi hari ni nak cari bahan-bahan ni nak buat ‘busybook’ paling simple untuk Ayyash. Huhu. Tangan ummi tak kreatif wahai anakku nak buat lawa-lawa, mungkin perlu tempah dengan orang je nanti. Hihi. Jadi untuk masa ni kita buat yang simple ni jek dulu..ok?

BAHAN YANG DIPERLUKAN

  • Muka surat yang dah di print ( boleh download kat sini )
  • Gam tembak
  • salotape
  • pensel warna kotak kecil
  • sedikit felt
  • gunting
  • tali

Boleh cuba buat ikut step-step dibawah !

1

 

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

SEMOGA BERJAYA ^^,

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Discussion3 Comments

Leave A Reply

CommentLuv badge