Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

PROJEK HARI MINGGU : BUSY BOOK YANG SANGAT MUDAH DAN SIMPLE

3

Assalamualaikum

Esok hari minggu! Jadi hari ni nak cari bahan-bahan ni nak buat ‘busybook’ paling simple untuk Ayyash. Huhu. Tangan ummi tak kreatif wahai anakku nak buat lawa-lawa, mungkin perlu tempah dengan orang je nanti. Hihi. Jadi untuk masa ni kita buat yang simple ni jek dulu..ok?

BAHAN YANG DIPERLUKAN

  • Muka surat yang dah di print ( boleh download kat sini )
  • Gam tembak
  • salotape
  • pensel warna kotak kecil
  • sedikit felt
  • gunting
  • tali

Boleh cuba buat ikut step-step dibawah !

1

 

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

SEMOGA BERJAYA ^^,

Facebook Comments

I am a wife to a great husband. I am a proud mother to three adorable sons. I am a fulltime work at home mom. I am breastfeeding my 3 sons, and looking forward to breastfeed my next babies. I like to share my little experiences in parenting, breastfeeding, pregnancy because every journey is unique. Bundle of joys, Ayyash, Miqdad & Ubaidah.

Discussion3 Comments

Leave A Reply

CommentLuv badge