Promosi Shaklee Bulan Ogos 2018 Buat Orang Tak Keruan!

0

Hai assalamualaikum😊

Bulan Kemerdekaan ni rasa hepiiiii sangat bila dapat tau offer yang Shaklee buat. Tak keruan semua orang nak grab, awak nak tau ke?😆

Sebelum tu tonton dulu video ni ye

 

 

Dah tengok?

Mau tak senang duduk kan teringat-ingat promosi bulan ni😆 jangan tunggu lagi, cepat-cepat buat pembelian, lagi cepat beli lagi cepat dapat makan😋

Belum jadi ahli?

Boleh register sendiri jadi ahli Shaklee dan beli terus apa yang nak dibeli tu. Kredit kad debit kad semua boleh guna. Okay? Jangan lupa bagitau kawan-kawan sekali ye, bukan senang nak dapat promosi ni.

Ok, nak telan vivix dulu. Babai😘

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Leave A Reply

CommentLuv badge