Rahsia Ibu Enjoy Penyusuan Anak Tanpa Stress Dan Lebih Bertenaga

0
TESTIMONI 53 : SALWA ISHAK
Alhamdulillah.. dengan izin Allah, set menyusu Shaklee bantu melancarkan perjalanan penyusuan saya bersama anak-anak.
Mula kenal Shaklee ketika anak pertama berumur 6 bulan.. saya google, cari vitamin untuk ibu menyusu.. niat saya untuk dapatkan lebih nutrien dalam badan sebab saya tau saya menyusukan anak perlukan berganda-ganda nutrien. Nutrien untuk diri saya serta anak yang saya susukan..
Saya cari vitamin bukan untuk tambah susu ye.. Alhamdulillah dengan mengamalkan konsep penyusuan iaitu supply vs demand, bekalan susu anak mencukupi.
Tapi apabila saya consume set menyusu Shaklee, perjalanan penyusuan jadi lebih indah.. bekalan susu lebih meriah. Sebabnya.. vitamin yang saya ambil bantu memberikan kesihatan yang baik pada saya. Badan lebih bertenaga, mood lebih happy, takde stress-stress.

PERUBAHAN KETARA PADA KULIT WAJAH

Bonus pada saya bila saya consume set menyusu Shaklee ni, perubahan ketara juga pada kulit wajah saya.. walaupun saya consume set menyusu tapi dalam masa sama set menyusu ini juga adalah set kecantikan Shaklee.. unik kan vitamin Shaklee ni.
Alhamdulillah dari tahun 2010 sehingga sekarang sedang menyusukan anak ketiga, saya masih consume set menyusu Shaklee.. bila anda konsisten mengamalkannya, manfaat lain juga anda akan rasa.
Anda consume set menyusu Shaklee, anda boleh teruskan pengambilannya apabila anda mengandung, berpantang dan menyusukan semula. kan saya kata unik.. sebab te saya CINTA produk Shaklee.♥
 cegah stress dalam penyusuan anak

BAGAIMANA SAYA BOLEH DAPATKAN SET MENYUSU INI?

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke SET MENYUSU ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi Puan Zulaikha ditalian 018-3164133 untuk mendapatkan konsultasi tentang tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Muar dan Tangkak, saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Muar dan Tangkak.

order shaklee

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Leave A Reply

CommentLuv badge