Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Rahsia Kehangatan Hubungan Suami Isteri Walaupun Perkahwinan Mencecah Usia 10 Tahun

0

Assalamualaikum

Semakin menginjak usia perkahwinan, semakin banyak aduan pasangan tentang betapa hambarnya hubungan yang diterima, sama ada datangnya daripada suami atau isteri. Dengan komitmen dan tanggungjawab yang bertambah, tekanan sara hidup yang tinggi, atau faktor kesihatan yang merosot, mungkin menyumbang kepada dinginnya hubungan sesama suami isteri.

Sebenarnya, tidak perlu kepada perkara yang besar untuk kembalikan kemesraan dan kehangatan didalam berumahtangga, cukup sekadar melakukan perkara-perkara simple sahaja. Saya sebagai seorang isteri, seorang ibu dan juga seorang wanita seperti anda semua sangat memahami keperluan dan keinginan untuk disayangi, diberi perhatian dan dimanjakan(sekali sekala).

Satu-satunya rahsia atau tip simple yang sering kita lupa atau abaikan adalah sentuhan mesra antara pasangan. Dan antara sentuhan yang paling isteri suka adalah PELUKAN dari seorang suami 🙂

KAITAN ANTARA PELUKAN DENGAN KESIHATAN

Fakta yang dibuat berdasarkan kajian oleh seorang pakar di Jerman mengenai sentuhan seorang suami yang memeluk isterinya untuk sekurang-kurangnya 10 saat setiap pagi akan panjang umurnya lima tahun.

Seseorang itu boleh panjang umur jika memeluk isterinya setiap hari kerana pelukan dan sentuhan boleh menyebabkan tubuh manusia mengeluarkan pelbagai hormon termasuk endorfin yang baik untuk kesihatan tubuh. (Apapun ajal maut semuanya ditangan Allah).

Isteri-isteri,

Tahukah anda bahawa bila kita mempunyai kehidupan seks yang bahagia bersama suami, itu akan membantu kita untuk nampak lebih awet muda, berketrampilan menarik dan cenderung untuk menghias diri?

Tetapi kalau anda mempunyai masalah hubungan kelamin dengan suami, itu antara salah satu punca dingin dan hambarnya hubungan anda dengan suami.

APA YANG PERLU DILAKUKAN?

Selesaikan PUNCA masalah. Punca masalah adalah pada diri kita, dan sebolehnya jangan cuba untuk menyalahkan pasangan sebab itu akan menambahkan lagi kekeruhan yang ada.

Saya sangat sarankan untuk anda ambil DUA VITAMIN CINTA yang bukan sahaja bantu perbaiki dalaman kewanitaan kita, tetapi juga bantu meningkatkan kehangatan hubungan suami isteri 🙂

KEBAIKAN VITAMIN E UNTUK HANGATKAN HUBUNGAN SUAMI ISTERI

1) Memperbaiki kuantiti, kualiti dan memperkuat sperma lelaki supaya dapat bertemu dengan ovum.

2) Merupakan antioksidan yang dapat menghalang radikal bebas dalam tubuh badan daripada merosakkan sperma dan ovum. Pengambilan Vitamin E yang mencukupi adalah penting bagi menjaga kualiti sperma yang dihasilkan. Juga membantu mengurangkan risiko kecacatan bayi.

3) Merangsang LIBIDO iaitu keinginan seks, kerana ia meningkatkan paras testosteron dalam badan.Kekurangan testosteron menyebabkan nafsu semakin menurun dan stamina semakin berkurangan.

4) Vitamin E Shaklee disertai dengan Selenium. Vitamin E sahaja tidak sempurna tanpa Selenium. Pengambilan Vitamin E haruslah lengkap dengan Selenium untuk mendapatkan kesan pengambilan yang optimum. Tanpa Selenium, ia boleh bertindak sebagai toksik dalam jangka masa panjang kerana ia tidak dapat melaksanakan fungsinya dengan baik.

KEBAIKAN ALFALFA UNTUK HANGATKAN HUBUNGAN SUAMI ISTERI :

1) Merawat masalah keputihan yang sering dialami oleh golongan wanita. Pastinya masalah keputihan ni harus dibendung secepat mungkin bagi mengelakkannya jadi lebih teruk.

2) Memberi keselesaan sewaktu melakukan hubungan intim. Tidak mustahil untuk mengulangi pengalaman malam pertama 🙂

APA KATA MEREKA YANG BERPENGALAMAN 🙂

TESTIMONI 1

vit e 1

TESTIMONI 2

vite1

TESTIMONI 3

e2

 

Sekiranya anda ada masalah ini dan masih berusaha untuk perbaiki hubungan kelamin dengan suami, dengan niat nak buatkan suami gembira dan bahagia (untuk kita dapat redha suami), saya sedia membantu puan-puan untuk dapatkannya beserta tip dan cara pengambilan yang betul.

Hubungi Zulaikha di talian 018-3164133 segera untuk tempahan.

SET VITAMIN CINTA

  • Vitamin E RM 149.00 (120 biji) untuk stok 4 bulan
  • Alfalfa RM 53.75 (330 biji) untuk stok sebulan

———————–

NANTI DULU !

Bulan ini ada OFFER ISTIMEWA!

  • DISKAUN 50% DENGAN PEMBELIAN 2 BOTOL VITAMIN E ***sementara stok masih ada.
  • MULTIVITAMIN VITALEA PERCUMA dengan pendaftaran sebagai ahli

 

Dapatkan sekarang sementara stok masih ada !

 

Salam Sayang,

Ummu ‘Ayyash | Zulaikha Ali (ID 1075383)
 018-3164133
 sakieenah@yahoo.com
Pengedar Shaklee Kawasan Muar
 Luar dari kawasan MUAR, boleh gunakan perkhidmatan POS LAJU/GDEX untuk penghantaran
Facebook Comments

I am a wife to a great husband. I am a proud mother to three adorable sons. I am a fulltime work at home mom. I am breastfeeding my 3 sons, and looking forward to breastfeed my next babies. I like to share my little experiences in parenting, breastfeeding, pregnancy because every journey is unique. Bundle of joys, Ayyash, Miqdad & Ubaidah.

Leave A Reply

CommentLuv badge