Rahsia Strategi Laut Biru Dalam Bisnes Shaklee

0

Assalamualaikum

Orang bisnes dia mesti pernah dengar tentang Red Ocean dan Blue Ocean – Strategi Laut Merah dan Strategi Laut Biru.

Tak kira dalam apa jua bisnes pasti akan temui perkataan ni.

Oleh sebab UmmuAyyash memang seorang bussiness founder – i am founder of ZedNa Biz Group – Shakleepreneur, jadi nak cerita sikit lah..

Dah banyak kali saya dengar ayat ni dari kawan-kawan,

“Sana sini orang jual Shaklee. Bersepah-sepah. Sampai newsfeed FB saya penuh dengan iklan Shaklee je..”

Soalannya,

Betul ke pasaran Shaklee dah terlalu tepu?

**************

Rahsia Strategi Laut Biru Dalam Bisnes Shaklee

bisnes online shaklee dan laut biru

Ini yang perlu orang bisnes faham, strategi laut biru.

Dalam kelas yang saya hadiri Sabtu lepas bersama mentor merangkap upline dalam Shaklee, banyak didedahkan rahsia strategi laut biru dalam bisnes Shaklee.

Opsss.

Sori, lupa nak jelaskan.

Mungkin ada yang belum faham apa itu Red Ocean dan Blue Ocean.

Red Ocean ni market yang dah terlalu tepu, masing-masing tumpu pada target yang sama.

Blue Ocean pula market yang masih belum ramai teroka.

Dan tahu tak?

Dalam kelas yang lepas kami didedahkan dengan pasaran-pasaran baru yang masih belum diterokai ramai pengedar Shaklee!

Inilah pentingnya untuk memilih upline dan group yang betul.

Supaya kita sentiasa mendapat guide dan ilmu-ilmu penting untuk digunakan didalam bisnes.

Sejak beberapa bulan ni makin ramai yang private message saya dan bertanya,

“Boleh tak nak tukar jadi downline dibawah saya?”

Terlajak perahu boleh diundur.

Terlajak daftar, susah nak tukar.

Jadi sebelum anda nak bernaung dibawah sesuatu group, pastikan betul-betul pilihan anda.

Sekiranya anda berminat untuk sertai team saya, hubungi saya sekarang

Dan terus mula berlari mencapai impian anda.

Sebelum orang lain mendapat rahsia eksklusif ini,

Pastikan anda salah seorang daripadanya!

 

bisnes dari rumah paling best

 

Bisnes Dari Rumah,

Bisnes Dari Mana Saja Anda Mahu ♥

 

 

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Leave A Reply

CommentLuv badge