Review Pengguna Set Mandian Organik Baby Shaklee

0

Alhamdulillah, setelah beberapa bulan Set Mandian Organik Baby Shaklee keluar di pasaran Malaysia (dah lebih dari 6 tahun di pasaran US), akhirnya banyak review dan feedback yang kita terima daripada pengguna.

UmmuAyyash pun salah seorang pengguna set mandian baby organik Shaklee ni, anak-anak paling suka massage oil yang menenangkan tu…

Lotion dan sabun mandi dia tak kurang hebatnya, bau sangat natural dan paling penting set mandian baby ni sangat selamat untuk anak-anak kita, especially yang ada masalah kulit seperti ekzema tu.

 

Nah boleh tengok review dan feedback satu-satu, lepasni dah tak ragu-ragu nak cuba produk yang sangat diyakini keberkesanannya ni.

 

Review Pengguna Set Mandian Organik Baby Shaklee

Sabun mandi baby organik

 

Set mandian baby organik shaklee

 

Set mandian baby organik

 

Sabun mandian baby untuk ekzema

 

Set mandian baby untuk kulit sensitif

 

Minyak urut baby organik

 

Seronok kan tengok review set mandian baby organik shaklee ni?

 

Rasa nak dapatkan sekarang?

 

Nah, boleh dapatkan disini, nak guna kredit kad pun boleh. Hanya berharga Rm 382 untuk satu set yang menakjubkan 🙂

 

Selamat menggunakan set mandian paling selamat untuk si manja anda !

 

esell-shaklee

 

 

 

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Leave A Reply

CommentLuv badge