Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Review Produk Kecantikan Youth

0

Alhamdulillah saya dah guna produk kecantikan Youth hampir 6 bulan dan produk ni saya boleh katakan the best product i ever try. Sebelum ni guna Nutriwhite, kalau guna Nutriwhite dulu dah rasa best sangat, rupanya Youth ni 10x lebih best dari Nutriwhite. Premium product lah katakan..

Untuk yang tak tahu dan tak pernah dengar pun lagi tentang Youth ni, Youth ni skincare terbaru daripada Shaklee. Dah dipasarkan di USA 8 tahun selepas kajian dilakukan ke atas Youth.

Youth ni pun ada kajian klinikal..dan hasil dari kajian tersebut memang 100% pengguna dapat feedback positive hasil guna Youth. Pendek kata, Youth ni memang diformulasikan sesuai dengan semua jenis kulit, semua peringkat umur.

Apa Rasa Lepas Guna Youth?

Youth ni ada 7 produk :

  • Oil cleanser
  • Toner
  • Moisturizer + SPF 50
  • Serum
  • Radiance C + E
  • Night cream
  • Eye treatment

Jadi setiap hari kan, memang selalu rasa tak sabar nak apply all of these items sebab rasa macam satu terapi pula untuk diri sendiri. Really boost up my confidence level sejak pakai Youth ni. Ok cara dia..

1. Cuci muka dengan – Luminous Gel Oil Cleanser.

2. Bersihkan lagi muka jauh ke dalam pori dengan – Perfecting Toner.
Sebab tak mau bagi can kat whitehead naik.

3. Sapu – Activating Serum sebesar biji kacang hijau.
Nak push kulit untuk cepat-cepat hasilkan sel-sel kulit baru yang cantik.

4. Sapu – Radiance C + E / biji emas Youth
Nak pudarkan noda-noda/ parut di wajah termasuk jeragat yang baru nak menjadi. 😅

5. Sapu – Night Cream
Supaya kulit dapat hasilkan kolagen masa kita tengah tidur.

6. Pakai eye treatment untuk hilangkan kedutan kat mata, hilangkan eyebag yang sebakul tu dan hilangkan dark circle yang dah macam panda…huhu

Produk ini berasaskan tumbuhan termasuk anggur muskadin, alga hijau, sel epal, lotus japonicus, shisandra chinensis dan lain-lain.

Jadi tak usah risau tentang apa yang kita tempek di muka kerana ia adalah gabungan tumbuh-tumbuhan terbaik.

Hasilnya sekarang saya perasan pori muka makin mengecil, kulit muka makin sekata, dark circle dan eyebag makin kurang, kulit makin moist..suka pegang tiap kali bangun tidur!

Untuk yang berminat nak cuba dan dapatkan, sekarang ada offer untuk basic set. Berminat dan nak tanya apa-apa, boleh pm akak ye. Klik SINI.

Facebook Comments

I am a wife to a great husband. I am a proud mother to three adorable sons. I am a fulltime work at home mom. I am breastfeeding my 3 sons, and looking forward to breastfeed my next babies. I like to share my little experiences in parenting, breastfeeding, pregnancy because every journey is unique. Bundle of joys, Ayyash, Miqdad & Ubaidah.

Leave A Reply

CommentLuv badge