Tawaran Menarik Dari Shaklee Sempena Menyambut Bulan Ramadhan

0

Lagi beberapa hari je dah nak masuk bulan yang umat Islam paling nantikan – bulan Ramadhan AlMubarak. Sedar tak sedar, lajuuu je masa berlalu pergi, rasa macam baru je beranak masa raya haritu, ni dah nak raya lagiiii. Jadi sempena nak sambut bulan Ramadhan ni, Shaklee buat tawaran istimewa untuk semua ahli dia😍

Tawaran Menarik Dari Shaklee Sempena Menyambut Bulan Ramadhan

Shaklee ni betul-betul concern kat kita sampaikan pandai diorang buat special offer sempena nak bulan Ramadhan ni kan. Aduhaiiii, sayang sangatlah kat Shaklee ni taw😄

Promosi Performance Drink

Promosi shaklee mei 2018

Tahu tak kenapa kita boleh sakit kepala bila cuaca panas? Bila cuaca panas, badan kita akan mudah dehydrate dan dehydrate ni boleh akibatkan badan kita terganggu keseimbangan zat elektrolit.

Bila keseimbangan zat elektrolit dalam badan terganggu, adakala boleh akibatkan sakit kepala dan kelesuan badan.

Sebabtu ramai yang buat pilihan ambil minuman tambahan performance drink ni, salah satunya sebab dia bantu untuk kekalkan keseimbangan elektrolit dalam badan kita.

Elok amalkan dibulan Ramadhan ni dan dalam cuaca yang panas membahang, boleh juga dijadikan minuman seisi keluarga..

Anak-anak akak memang berebut kalau minum air ni, at least boleh kurangkan dan kawal diorang dari minum minuman manis yang lain. Ambil yang lebih organik😘

Promosi Mealshakes Shaklee

Mealshakes offer

Yang ni sesuai untuk dijadikan pelengkap diet anak dalam seharian – terutama bulan puasa nanti kan, bantu sekali kekal bertenaga walaupun berpuasa. InshaAllah bantu anak-anak kita bertenaga dan tetap boleh fokus dalam belajar. Anak sihat, mak ayah pun hepi😆

Promosi Cinch Shake Vanilla

Suplemen bina otot

Hat ni feveret untuk yang sedang on slimming programme, sangat sesuai ambil ni untuk bakar kalori dan bina otot dan muscle yang mantap.

Sebenarnya ada tiga perisa – vanilla, coklat dan cafe latte. Tapi yang tengah on promotion hat vanilla ni je. Okla kan😅

Special Offer Premium Skincare Youth Shaklee

Set skincare paling best 2018

Ini paaaaling seronok, memandangkan dah nak puasa – raya.. akak yakin ramai mak-mak, akak-akak dan adik-adik manis nak tampil lebih menawan dihari lebaran kan ..

Nak tak buat satu ‘pelaburan’ paling bijak dan berbaloi untuk cantikkan dan sihatkan kulit wajah anda☺

Ini dah masuk bulan ketiga Shaklee buka peluang harga special ni sebab sambutan amat amat amat menggalakkan dari rakyat Malaysia😂

Jadi anda pun kena juga dapatkan ni ok?

Jadi dah decide nak grab offer yang mana satu, terus whatsapp akak untuk dapatkan segera. Ramadhan dah nak tiba uols!

Last but not least, akak ucapkan selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak, semoga Ramadhan ini menjadi Ramadhan paling baik dan manis untuk kita, Ramadhan Kareem!

Allahu akram~~~

 

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Leave A Reply

CommentLuv badge