Teknik Tarik Rezeki Melimpah Ruah Yang Ramai Orang Tak Tahu

0

Entri ini sangat sesuai dibaca kalau anda seorang usahawan atau peniaga.

Kalau hidup anda dibelenggu hutang, tapi tak tahu nak setelkan macam mana.

Kalau gaji anda besar, tapi selalu je ‘rezeki bocor’, tak cukup memanjang.

Kalau anda nak sales masuk menderu. Rezeki melimpah.

Teruskan bacaan ya…

===============================

Untuk yang tak biasa follow blog saya, izinkan saya perkenalkan diri. Nama diberi Zulaikha Binti Ali. Seorang isteri dan ibu kepada 2 orang anak soleh dan hebat inshaAllah 🙂

Seorang bekas pendidik yang hanya berpengalaman mengajar selama 3 tahun je. Mula berbisnes sejak November 2013 dan dah setahun resign, kini berbisnes dari rumah dan fokus mendidik anak sendiri. Alhamdulillah ya Syakur. Satu kenikmatan yang tak terungkap. Ini pilihan saya yang Allah dah aturkan.

Pendekkan cerita.

Harini suka nak share tentang rahsia tarik rezeki yang ramai orang tahu, tapi dia tak sedar benda tu. Atau dia sedar je, tapi taknak buat. Sejak menceburkan diri dalam dunia bisnes ni, memang sangat banyak ilmu baru saya dapat. Macam-macam.

Biasalah, nama pun bisnes kan. Ada masa naik. Ada masa turun. Ada masa sales mencanak, ada ketika merudum jatuh. Emosi kadang huru-hara. Buat bisnes katanya nak bantu orang namun asyik stress je sebab nak bantu diri sendiri pun tak lepas.

Dah buat usaha macam-macam nak tarik rezeki. Semuanya tak berhasil.

Apa yang tak kena pun tak tahu. Pernahke anda rasa macam ni?

Ya.

Saya pernah. Dan saya faham saat melaluinya, rasa stress. Rasa down. Rasa give up.

Kita dahlah tak kerja. Bisnes pulak slow. Pening fikir mana nak cari duit nak bayar itu ini. Nak makan pakai, anak-anak lagi. Amboi, besar betul masalah sampai rasa takde apa yang lebih besar selain dari masalah yang besar tu.

Dan akhirnya…

Allah takdirkan saya bertemu dengan buku ini.

Buku yang saya anggap biasa je pada mulanya..namun lepas baca satu persatu isi didalamnya. SENTAP. Memang masuk terus ke hati. Sebijik macam apa yang saya alami. Apa yang saya rasa. Seolah buku tu cerita balik semua yang saya nak dan cari selama ni.

Dan..

Lepas baca sikit.

Saya cuba buat. Apa yang boleh saya amalkan, saya cuba amalkan.

MashaAllah.

Saya terkejut.

Allah bagi macam-macam keajaiban.

Sungguh saya tak sangka.

Sama macam mereka yang dah alami benda ni.

Cuba tengok apa kata mereka,

 

 

rezeki melimpah

 

order masuk bertubi-tubi

 

hidup berubah

 

sales mencanak

 

orang beli non stop

 

sales masuk tanpa iklan

 

takde hutang

 

tak dijual dimana mana

 

kos murah

 

makin mencurah

 

mudah masuk rezeki

 

rezeki bertambah

 

rezeki mula masuk

ajaib

 

amazing

 

wowww

 

Banyak lagi luahan mereka yang dah berjaya dapatkan semua tip, rahsia, amalan dan petua tarik rezeki dalam buku ni. MashaAllah. Saya terpaksa akuinya juga sebab saya sendiri pernah merasainya.

Oleh sebab tu saya nak sangat share dengan semua tentang buku yang sangat bernilai ni. Memang nangesss menusuk jantung setiap kali tatap ebook hebat ni. Allahu.

Bila dah baca saya semakin faham hati saya.

Faham kenapa saya berbisnes.

Korek punca apa yang sekat rezeki saya.

Faham apa yang boleh kekalkan aura positif saya.

Tahu cara nak dapat sales melimpah walaupun marketing tak berapa nak power lagi.

Ya, saya dah tahu semua.

Kalau anda pun nak tahu, boleh klik kat sini ya >>> Rahsia Rezeki Melimpah

Sungguh saya akui,pelaburan saya buat untuk ebook ni sangat murah kalau nak banding dengan nilai ilmu yang ada dalam ebook ni.

Sekarang saya bersyukur sangat.

Saya semakin kaya, semakin positif, semakin bersemangat, semakin bahagia setiap hari.

Alhamdulillah ya Syakur. 😀

Cubalah dan rasai nikmatnya.

Semoga diberkati Allah !

 

Salam Sayang,

Ummu ‘Ayyash | Zulaikha Ali (ID 1075383)

 018-3164133
 sakieenah@yahoo.com
Pengedar Shaklee Kawasan Muar
 Luar dari kawasan MUAR, boleh gunakan perkhidmatan POS LAJU/GDEX untuk penghantaran ke seluruh Malaysia

 

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Leave A Reply

CommentLuv badge