Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tip Nak Kurus DiBulan Ramadhan Tanpa Ubat Dan Suplemen

0

Kejaaaap je lagi nak Ramadhan dah. Rasa eksaited dan terharu kalau Allah panjangkan usia ni dapat bertemu Ramadhan. Tambah teruja sebab ini first time kot azam nak jalani Ramadhan dengan betul-betul eat clean dan healthy.

diet sihat

Kalau tak rasa sebelum-sebelum ni macam pesta makan pun ada. Mengidam sana sini. Nak itu ini. Fuhhhh. Kalini tekad nak fokus 200% untuk ibadah dan makan untuk sihat dan keperluan je. Didik nafsu makan.

Dan..satu lagi misi. Eh ni misi rahsia. Tapi kan. Kalau korang da jugak misi yang sama, nak kurus dibulan Ramadhan tanpa ubat dan suplemen, haa..cuba dengar video ni sampai habis.

Saya sendiri dah dengar dan sangat-sangat bermanfaat ilmu ni.

Banyak info terbaik, dan untuk penghidap diabetes pun ada guideline yang diberikan.

Nak jaga kesihatan, jagalah dulu pemakanan kita.

Sebab semuanya berpunca dari apa yang kita makan.

Ok taknak celoteh banyak-banyak.

Dengar ye. Sampai habis. Semua ilmu ni lagi berharga dari emassss tau.

Sihat itu kaya.

Allahumma baariklana fi Sya’ban. Wa ballighna Ramadhan. Aameen.

.

.

.

.

.

Anda betul nak tip ini?

.

.

.

.

.

.

Klik poster dibawah dan tonton sehingga habis!

 

tip kurus

BONUS RAMADHAN :

+ Anda bisnes online namun sukar nak dapat sales dan tak tau nak buat ayat jualan memukau untuk tarik pelanggan?

+ Dapatkan sebelum harga dinaikkan

teknik softselling di facebook

 

Formula Tarik Rezeki

ftr poster

 

Nak buat bisnes bulan Ramadhan tapi taktau nak bisnes apa?

bisnes air balang

 

Ummu Ayyash | Zulaikha Ali

FB : Zulaikha Ali

FB PAGE : UmmuAyyashDotCom

018-3164133

sakieenah@yahoo.com

Pengedar Shaklee Kawasan Muar

Luar dari kawasan Muar boleh gunakan perkhidmatan POSLAJU/GDEX/CITYLINK untuk penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei dan Singapore.

 

Facebook Comments

I am a wife to a great husband. I am a proud mother to three adorable sons. I am a fulltime work at home mom. I am breastfeeding my 3 sons, and looking forward to breastfeed my next babies. I like to share my little experiences in parenting, breastfeeding, pregnancy because every journey is unique. Bundle of joys, Ayyash, Miqdad & Ubaidah.

Leave A Reply

CommentLuv badge