Vitamin Kesuburan Untuk Hamil, Penantian 2 Tahun Berakhir

0

Semua pasangan yang berkahwin pasti menginginkan zuriat. Namun tak semua orang berpeluang untuk merasai kehamilan dengan cepat selepas bernikah, ada yang perlu menanti beberapa bulan, bahkan ada yang perlu menanti bertahun lamanya. Dan ada juga yang diuji Allah tidak dikurniakan zuriat didunia ini.

Mari baca pengalaman jururawat ini ikhtiar untuk hamil dan penantian berakhir setelah 2 tahun.

Vitamin Kesuburan Untuk Hamil, Penantian 2 Tahun Berakhir

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Saya Norshahidah Saffana binti Mohd Nor.

Seorang Jururawat dan ibu kepada 2 orang anak iaitu Iyad Dzulfiqar 3tahun dan Idlan Harith 21hari.

.

Testimoni kali ini saya ingin kongsikan tentang penantian saya untuk hamil selepas 2tahun perkahwinan saya dan suami Mohd Ikhtisyamuddin bin Abd Rashid.
.

Saya dan suami diijabkabulkan pada 03 Mac 2012. Sejak dari tarikh kami diijabkabulkan,saya berusaha untuk mendapatkan zuriat yang pertama memandangkan ramai diantara rakan sebaya saya telah disahkan hamil.
.

Setiap bulan saya mengharapkan ada berita baik. Sehinggakan setiap hari saya mengadu kepada suami yang saya inginkan zuriat pertama.
.

Setelah hampir setahun lebih berusaha,saya terbaca testimoni set kesuburan Shaklee di laman sosial dan saya nekad untuk mencubanya.
.

Saya terus mencuba Set Kesuburan Shaklee iaitu ESP dan GLA untuk saya,manakala Vitamin E dan Zinc untuk suami. Saya dan suami memang konsisten amalkan set kesuburan ini.
.

Pada Ogos 2013 saya telah disahkan hamil anak yang pertama. Bermula dari set kesuburan shaklee saya terus jatuh cinta untuk mencuba dengan set kehamilan shaklee.
.

Alhamdulillah sekarang anak saya yang pertama berusia 3tahun 6bulan.. Saya juga amalkan set kehamilan shaklee ketika mengandung anak yang ke 2..
.

Kawan-kawan yang berusaha untuk hamil boleh ikhtiar mencuba set kesuburan shaklee ini..
.

Alhamdulillah inilah sebahagian dariĀ #shakleeeffectsaya.

 

vitamin kesuburan

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Leave A Reply

CommentLuv badge